logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in CONRAD folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij CONRAD

Conrad is een Duitse detailhandelsketen die zich bezighoudt met de verkoop van elektrische en elektronische materialen en benodigdheden. Net als in Duitsland en andere Europese landen is Conrad ook in Nederland sterk vertegenwoordigd.

Veelgestelde vragen over CONRAD

Hoe kan ik geld besparen op CONRAD?

Geld besparen bij Conrad is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de officiële winkel van Conrad is er een ruime keuze aan producten tegen discountprijzen. Bovendien lanceert Conrad vaak seizoensgebonden promoties of speciale dagen. Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief krijgen klanten €5 korting op bestellingen van meer dan €50.

Kortingen aangeboden door CONRAD

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Conrad in Nederland voor u heeft. Het breedste assortiment elektrische en elektronische producten en van de hoogste kwaliteit, je vindt ze bij Conrad. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Conrad.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.conrad.nl/

De geschiedenis van CONRAD: Wat is?

De geschiedenis van Conrad begint in 1923 met de oprichting van het bedrijf in Berlijn door Max Conrad. In 1946 verhuisde het bedrijf naar Hirschau, waar het werd geleid door Max Conrads zoon Werner. Vanaf het begin was Conrad gericht op de verkoop van elektrische en elektronische benodigdheden en in de jaren na de oprichting breidde het merk zich uit over heel Duitsland.

De eerste Conrad winkel in Nederland opende in 1985 in Boekelo, in de provincie Overijssel. Tien jaar later, in 1995, opende Conrad een megastore aan de Coolsingel in Rotterdam. Dit was in een van de drukste winkelstraten van Rotterdam. In deze Koopgoot (onder het straatniveau van de Coolsingel) bleef de winkel vier jaar lang open.

Tegenwoordig verkoopt Conrad in Nederland haar producten alleen via haar online winkel en heeft zij dus geen fysieke winkels.

Welke merken kan ik vinden bij CONRAD?

Conrad verkoopt producten van bekende merken zoals A.S. SAT, Abacom, Aboutblu, Accante, AccuPower, Acme Computer, Adafruit, ADDA, Adonit, AEG, Aerotec, AgfaPhoto, Aim TTi, Alassio, Alcatel Mobile, ALPINA Outdoor, Amphenol LTW, Antec, AOC, Apogee, Aprintapro, Aquarius, Akku Med, Aha, AirCap, AiAiAi, Advantech, Adels-Contact, Acer, Active Key, Airman, Black & Decker, Bosch, BQ, Byron, BWT, Braun Duitsland, IBM, Sony, BenQ, Dell, Dermalog, Deknudt, Danubia, Daiber, DIC Laadsysteem, Dimplex, Devolo, DINO, DiCAPac, Horizon, Honor, Holux, HN Power, Heller, onder meer.

Zal CONRAD aanbiedingen hebben op Black Friday?

Conrad doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Conrad folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Conrad, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Conrad, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van CONRAD

Conrad concurreerde in Nederland met andere ondernemingen die zich toelegden op de verkoop van elektrische en elektronische materialen en benodigdheden, zoals Elektramat, Elektronica Componenten, Budgetronics, Grootaers, Media Markt en andere.

Exclusieve voordelen van CONRAD

Conrad biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan producten tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien kunnen klanten in de online winkel kopen en hun producten thuis laten bezorgen. Conrad biedt deskundig advies en een exclusieve klantenservice. Anderzijds biedt het bedrijf zijn klanten een retourgarantie, dus als ze ongemak ondervinden met hun aankoop, kunnen ze hun product binnen 30 dagen retourneren.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.