ADVERTENTIE

ZIGGO's wekelijkse aanbiedingen

ZIGGO's laatste aanbiedingen
ZIGGO's laatste aanbiedingen
ADVERTENTIE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ZIGGO

Ziggo is een Deens bedrijf dat zich richt op de verkoop van internet, digitale kabeltelevisie en mobiele telefonieproducten en -diensten. Met een lange historie in de markt wordt Ziggo beschouwd als het toonaangevende bedrijf in zijn segment en biedt het zijn diensten aan in heel Nederland.

Veelgestelde vragen over ZIGGO

De geschiedenis van ZIGGO: Wat is?
Open

De geschiedenis van Ziggo begon in 2008 met de oprichting van het bedrijf in Nederland als gevolg van de fusie tussen Multikabel, @Home en Casema. Vanaf het begin heeft Ziggo als doel gehad om zijn klanten telecommunicatiediensten van hoge kwaliteit te leveren. In de jaren daarna onderging het bedrijf een sterk expansieproces totdat het in 2016 werd overgenomen door het Britse Vodafone. In datzelfde jaar kondigde Ziggo de fusie aan van haar activiteiten met het Nederlandse bedrijf Vodafone Nederland met Liberty Global, eigenaar van Ziggo. De deal werd eind 2016 gesloten waardoor een nieuw moederbedrijf ontstond met de naam VodafoneZiggo. Tegenwoordig biedt Ziggo zijn tv-, internet- en mobiele producten en diensten in heel Nederland aan. Ziggo heeft klantencentra door het hele land.

Wat voor producten kan ik vinden bij ZIGGO?
Open

Bij Ziggo kunnen klanten terecht voor een breed scala aan producten en diensten, zoals internet- en televisiepakketten, digitale kabeltelevisiediensten, mobiele telefoondiensten, internetdiensten, vaste telefoondiensten, streaming en on-demand content diensten, en nog veel meer.

Welke merken kan ik vinden bij ZIGGO?
Open

Ziggo is een toonaangevende aanbieder van telefonie-, internet- en kabeltelevisiediensten in Nederland, en biedt daarom producten en diensten aan onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op ZIGGO?
Open

Geld besparen bij Ziggo is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die zij op hun officiële website publiceren. Op de online winkel van Ziggo kunnen klanten een groot aantal aanbiedingen vinden. Op Aanbiedingen 365 vind je ook de laatste aanbiedingen en acties bij Ziggo. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief of Ziggo te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van ZIGGO
Open

Ziggo concurreert in Nederland met andere bedrijven zoals onder meer KPN.

Exclusieve voordelen van ZIGGO
Open

Ziggo biedt zijn klanten internet- en telecommunicatieoplossingen tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen zijn producten kopen of zijn diensten contracteren via de officiële online winkel van Ziggo. Ziggo heeft een exclusieve 24/7 klantenondersteuning per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door ZIGGO
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Ziggo voor u in Nederland heeft. Als je op zoek bent naar internet en mobiele telefonie, dan zul je bij Ziggo het plan vinden dat het beste bij je past. Kijk op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Ziggo te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.ziggo.nl/

ADVERTENTIE