ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ZIGGO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ZIGGO

Ziggo is een Deens bedrijf dat zich richt op de verkoop van internet, digitale kabeltelevisie en mobiele telefonieproducten en -diensten. Met een lange historie in de markt wordt Ziggo beschouwd als het toonaangevende bedrijf in zijn segment en biedt het zijn diensten aan in heel Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij ZIGGO?

Bij Ziggo kunnen klanten terecht voor een breed scala aan producten en diensten, zoals internet- en televisiepakketten, digitale kabeltelevisiediensten, mobiele telefoondiensten, internetdiensten, vaste telefoondiensten, streaming en on-demand content diensten, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ZIGGO

De geschiedenis van ZIGGO: Wat is?
Open

De geschiedenis van Ziggo begon in 2008 met de oprichting van het bedrijf in Nederland als gevolg van de fusie tussen Multikabel, @Home en Casema. Vanaf het begin heeft Ziggo als doel gehad om zijn klanten telecommunicatiediensten van hoge kwaliteit te leveren. In de jaren daarna onderging het bedrijf een sterk expansieproces totdat het in 2016 werd overgenomen door het Britse Vodafone. In datzelfde jaar kondigde Ziggo de fusie aan van haar activiteiten met het Nederlandse bedrijf Vodafone Nederland met Liberty Global, eigenaar van Ziggo. De deal werd eind 2016 gesloten waardoor een nieuw moederbedrijf ontstond met de naam VodafoneZiggo. Tegenwoordig biedt Ziggo zijn tv-, internet- en mobiele producten en diensten in heel Nederland aan. Ziggo heeft klantencentra door het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij ZIGGO?
Open

Ziggo is een toonaangevende aanbieder van telefonie-, internet- en kabeltelevisiediensten in Nederland, en biedt daarom producten en diensten aan onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op ZIGGO?
Open

Geld besparen bij Ziggo is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die zij op hun officiële website publiceren. Op de online winkel van Ziggo kunnen klanten een groot aantal aanbiedingen vinden. Op Aanbiedingen 365 vind je ook de laatste aanbiedingen en acties bij Ziggo. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief of Ziggo te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van ZIGGO
Open

Ziggo concurreert in Nederland met andere bedrijven zoals onder meer KPN.

Exclusieve voordelen van ZIGGO
Open

Ziggo biedt zijn klanten internet- en telecommunicatieoplossingen tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen zijn producten kopen of zijn diensten contracteren via de officiële online winkel van Ziggo. Ziggo heeft een exclusieve 24/7 klantenondersteuning per telefoon en e-mail.

Zal ZIGGO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Ziggo geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door ZIGGO
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Ziggo voor u in Nederland heeft. Als je op zoek bent naar internet en mobiele telefonie, dan zul je bij Ziggo het plan vinden dat het beste bij je past. Kijk op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Ziggo te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.ziggo.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE