logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separator12GO BIKING
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in 12GO BIKING folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij 12GO BIKING

12GO Biking is een van de grootste fietswinkels in Nederland met 20 jaar ervaring. De megastore van het bedrijf is gevestigd in Moordrecht en ze hebben ook een webwinkel beschikbaar voor hun klanten.

Veelgestelde vragen over 12GO BIKING

Hoe kan ik geld besparen op 12GO BIKING?

Er zijn veel manieren om geld te besparen met 12GO Biking. De winkel biedt gratis levering voor elke bestelling boven €50 van hun webshop in Nederland en België. Vergeet niet om hun Opruiming sectie te bekijken om hun laagst geprijsde artikelen te ontdekken.

Kortingen aangeboden door 12GO BIKING

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van 12GO Biking, alleen met Aanbiedingen 365. Shop en ontdek de beste en meest betaalbare fietsen zonder gedoe en neem ze meteen mee. U kunt meer dan 500 fietsmodellen vinden in alle verschillende maten, kleuren en types, variërend van high-end racefietsen tot speciale trekkingfietsen. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van de grootste fietsenwinkel van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.12gobiking.nl/

De geschiedenis van 12GO BIKING: Wat is?

12GO Biking begon eerst als een klein studentenproject gecreëerd door twee studenten van Nederland, Pieter en Matthijs, in 2001. Ze startte met het verkopen van goedkope mountainbikes aan bedrijven, op de markt en thuis in hun vrije tijd. Toen de handel bleef groeien, schreven de jonge ondernemers het jaar daarop hun bedrijf in bij de Kamer van Koophandel onder de naam 12GO Biking. Datzelfde jaar werd ook de eerste webshop opgericht. Naarmate de omzet toenam, verlegde het bedrijf focus en werd de eerste 12GO Trading winkel geopend in een schuur in Zevenhuizen. Door de jaren heen heeft 12GO Biking al meer dan 500.000 klanten geholpen met het kiezen van een nieuwe fiets en is het bedrijf de grootste fietsenwinkel van Nederland en België.

Is 12GO BIKING momenteel open?

De winkels van 12GO Biking zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe 12GO BIKING producten online te kopen

12GO Biking heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van 12GO Biking kunnen klanten een grote selectie producten met korting vinden.

Welke merken kan ik vinden bij 12GO BIKING?

12GO Biking verkoopt en distribueert een breed scala aan internationale en lokale fietsmerken, inclusief Trek, Cannondale, Yamaha, Scott, Gazelle, Batavus, Koga, Cortina, Cube, Brooks, Merida, Powerbar, Sparta, Shimano, Merida, Pegasus, Stromer en meer.

Zal 12GO BIKING aanbiedingen hebben op Black Friday?

12GO Biking doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en geïmporteerde sportmerken.

In Aanbiedingen 365 vind je de beste folders van 12GO Biking met het nieuwste op het gebied van mode en sportschoenen, ballen en accessoires, zodat je optimaal van sport kunt genieten.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op kleding, schoenen en sportaccessoires, waaronder opvallende schoenen, basketbalschoenen, mountainbike, drones, voetbalplaatjes, voetbalschoenen, laarzen, zwempakken, rolschaatsen, hoeden, badpakken, slippers, trampolines, cornhole, verrekijkers, schoenplaten, fietsen, rc auto's, schoeisel, tennisschoenen, golfclubs, slaapzakken, golfschoenen, bokshandschoenen, damesschoenen, hoofdbanden, honkbalplaatjes.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals 12GO Biking, die allerlei kortingen heeft op producten van grote merken voor amateur- en professionele sporters.

Naast de catalogi van de belangrijkste sportwinkels in de land zoals 12GO Biking, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor sport in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van 12GO BIKING

De voornaamste concurrenten van 12GO Biking omvatten lokale fietsenwinkels zoals Holland Bikeshop, ADO Bike, Beer Fietsen, bol.com, Fietsen 4 All, Giga Bikes, Halfords, en HEMA.

Hoeveel 12GO BIKING winkels zijn er in het hele land?

12GO Biking is in Nederland actief met meer dan 10 winkels in onder andere Moordrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Exclusieve voordelen van 12GO BIKING

Klanten kunnen van veel exclusieve voordelen genieten met 12GO Biking. Als u een fiets koopt van de winkel, ontvangt u ook het gratis 12GO Service Pakket. Ontvang een €25 korting op de eerste service voor uw nieuwe fiets binnen zes maanden na uw aankoop. Als de fiets niet aan uw verwachtingen voldoet of verandert u gewoon van gedachten, dan kunt u uw fiets binnen tien dagen retourneren en omruilen voor een ander model.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.