homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorDECATHLON
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DECATHLON

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DECATHLON

Decathlon is een Franse onderneming die zich toelegt op de verkoop van schoeisel, kleding en sportaccessoires. Zoals in vele landen over de hele wereld is Decathlon ook in Nederland sterk vertegenwoordigd. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 80.000 mensen in dienst.

Wat voor producten kan ik vinden bij DECATHLON?

Bij Decathlon vinden klanten een grote verscheidenheid aan sportkleding, schoeisel en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het gaat onder meer om leggings, broeken en shorts, kleding voor fietsen, hardlopen, wandelen, paardrijden, fitness en nog veel meer. Decathlon verkoopt ook accessoires zoals handschoenen, hoeden, riemen, sjaals, petten, enzovoort.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DECATHLON

De geschiedenis van DECATHLON: Wat is?
Open

Decathlon werd in 1976 in Frankrijk opgericht. De eerste winkel was gevestigd in de stad Lille. Een decennium later begon het bedrijf met zijn expansie en opende het winkels in Duitsland, en in de jaren 1990 ook in Spanje. Eind jaren negentig vestigde het bedrijf zich in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Decathlon kwam meer dan tien jaar geleden naar Nederland en is sindsdien een referentiemerk op de Nederlandse markt geworden. Nu is Decathlon in het land actief via zijn 21 winkels die over de belangrijkste regio's van Nederland zijn verspreid.

Welke merken kan ik vinden bij DECATHLON?
Open

Decathlon is een fabrikant van sportkleding en -accessoires, en brengt producten op de markt onder eigen merknamen: Artengo, Copaya, Atorka, B'Twin, Aptonia, All Six, Imviso, Hoptown, Evadict, FLX, Forclaz, Fouganza, Inovik, Inesis, Caperlan, Canaveral, Corenght, Itiwit, Kimjay, Kalenji, Koodza, Kupima, Maskoon, Kipsta, onder andere.

Ook verkopen zij producten van bekende merken zoals Adidas, Nike, Solognac, Plastimo, Olaian, Forclaz, Dreamscape, Master Lock, Cheap Outdoor, Fila, Puma Polar, en anderen.

Hoe kan ik geld besparen op DECATHLON?
Open

Geld besparen bij Decathlon is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Decathlon is het mogelijk om een grote selectie producten tegen kortingsprijzen te vinden. Ook met de mobiele app van Decathlon kunnen klanten profiteren van belangrijke aanbiedingen en speciale voordelen. Het bedrijf maakt vaak reclame voor aanbiedingen via zijn sociale netwerken.

Ontmoet de concurrenten van DECATHLON
Open

Decathlon concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich toeleggen op de verkoop van sportkleding en -accessoires, zoals onder meer Adidas, Nike, Puma en Under Armour.

Exclusieve voordelen van DECATHLON
Open

Decathlon biedt zijn klanten producten van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Bij het winkelen in de online winkel van Decathlon kunnen klanten gratis kiezen voor het "Click & Collect"-systeem om hun bestelling in de dichtstbijzijnde winkel op te halen. Bovendien biedt Decathlon, in tegenstelling tot zijn concurrenten, de mogelijkheid om producten binnen 365 dagen te retourneren in geval van enig ongemak. Ook bieden zij een garantie van twee jaar.

Zal DECATHLON aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Decathlon geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door DECATHLON
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Decathlon in Nederland voor u heeft. Als het gaat om sportkleding met internationale garantie, is Decathlon wat je nodig hebt om alles te vinden waar je naar op zoek bent. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Decathlon.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.decathlon.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE