logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorDE WIT SCHIJNDEL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE WIT SCHIJNDEL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE WIT SCHIJNDEL

De Wit Schijndel is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in outdoor- en recreatieproducten. Met het hoofdkantoor in Noord-Brabant hebben ze een warenhuis in Schijndel en een online marktplaats. Ze bieden een breed assortiment kampeer-, tuin- en sportartikelen.

Veelgestelde vragen over DE WIT SCHIJNDEL

De geschiedenis van DE WIT SCHIJNDEL: Wat is?
close

De Wit Schijndel is in 1948 opgericht door Opa de Wit als smederij. Zijn kinderen voegden zich bij hem in 1970. In de loop der jaren breidde het bedrijf zijn assortiment uit met een breed scala aan outdoor- en recreatieartikelen en werd het een populaire bestemming voor outdoorliefhebbers.

Tegenwoordig heeft De Wit Schijndel een warenhuis in Schijndel. Het 70.000 m2 grote warenhuis heeft drie hallen en 13 afdelingen. Je kunt hun producten ook kopen via hun online marktplaats.

Welke merken kan ik vinden bij DE WIT SCHIJNDEL?
close

De Wit Schijndel biedt veel kwaliteitsmerken, zoals 4 Seasons Outdoor, ACSI, American Tourister, Agu, Apple Bee, Safarica, Sinner, Stag, SUNS, Tecnica, Thetford, Truma en Unique Living.

Hoe kan ik geld besparen op DE WIT SCHIJNDEL?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij De Wit Schijndel. Je kunt hun website bezoeken voor de nieuwste aanbiedingen of je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en promoties. Je kunt ook profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen om te besparen op de verzendkosten.

Ontmoet de concurrenten van DE WIT SCHIJNDEL
close

De Wit Schijndel concurreert met andere retailers die gespecialiseerd zijn in outdoor- en recreatieproducten, zoals Bever, Vrijbuiter, Amazon en Bol.com.

Is DE WIT SCHIJNDEL momenteel open?
close

De Wit Schijndel opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag. Ze openen om 9:30 en sluiten om 18:00. Op vrijdag hebben ze verlengde werktijden, van 9:30 tot 20:00 uur. De openingstijden kunnen veranderen op feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoeveel DE WIT SCHIJNDEL winkels zijn er in het hele land?
close

De Wit Schijndel heeft een groot winkelbestand in Schijndel. Meer informatie vind je op https://www.dewitschijndel.nl/winkel/.

Hoe DE WIT SCHIJNDEL producten online te kopen
close

Je kunt je favoriete producten direct kopen via de online winkel van De Wit Schijndel. Ze bieden exclusieve aanbiedingen, click & collect-opties en bezorgdiensten.

Exclusieve voordelen van DE WIT SCHIJNDEL
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij De Wit Schijndel is door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt ze ook volgen op Facebook, Instagram, X en YouTube om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kortingen aangeboden door DE WIT SCHIJNDEL
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.