logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorADIDAS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ADIDAS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ADIDAS

Adidas is een Duitse internationale merkfabrikant van sportkleding en modeaccessoires. Het is wereldwijd het op één na grootste merk na Nike. Adidas is sterk vertegenwoordigd in Nederland, maar ook in vele landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over ADIDAS

Hoe kan ik geld besparen op ADIDAS?

Geld besparen bij Adidas is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de Adidas online winkel is er een "Outlet" sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Op Aanbiedingen 365 vindt u ook de nieuwste Adidas aanbiedingen en promoties.

Kortingen aangeboden door ADIDAS

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Adidas in Nederland voor je heeft. Alles wat je nodig hebt voor je sport- of outdooractiviteiten vind je bij Adidas. Het internationale prestigemerk binnen handbereik. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Adidas.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.adidas.nl/

De geschiedenis van ADIDAS: Wat is?

Adidas is in 1949 in Duitsland opgericht door Adolf Dassler. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het Duitse stadje Herzogenaurach en heette in het begin Gebrüder Dassler Schuhfabrik (Dassler Brothers Shoe Factory), Adolf of beter bekend als Adi, hield zich bezig met de productie van schoenen en zijn broer, Rudolf, bracht ze op de markt.

Jaren later werd het bedrijf bekend als Adidas en diversifieerde het zijn producten naar de productie van sportkleding. In 1963 was het bedrijf de officiële leverancier en sponsor van het wereldkampioenschap voetbal.

In Nederland landde Adidas in de jaren 70 en sindsdien is het een toonaangevend merk in het sportartikelensegment. Tegenwoordig is Adidas in Nederland actief via een breed netwerk van officiële winkels en verkoopt het zijn producten ook via honderden onafhankelijke wederverkopers.

Welke merken kan ik vinden bij ADIDAS?

Adidas is een toonaangevende fabrikant van sportschoenen en -kleding, en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Zal ADIDAS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Adidas doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en geïmporteerde sportmerken.

In Aanbiedingen 365 vind je de beste folders van Adidas met het nieuwste op het gebied van mode en sportschoenen, ballen en accessoires, zodat je optimaal van sport kunt genieten.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op kleding, schoenen en sportaccessoires, waaronder opvallende schoenen, basketbalschoenen, mountainbike, drones, voetbalplaatjes, voetbalschoenen, laarzen, zwempakken, rolschaatsen, hoeden, badpakken, slippers, trampolines, cornhole, verrekijkers, schoenplaten, fietsen, rc auto's, schoeisel, tennisschoenen, golfclubs, slaapzakken, golfschoenen, bokshandschoenen, damesschoenen, hoofdbanden, honkbalplaatjes.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Adidas, die allerlei kortingen heeft op producten van grote merken voor amateur- en professionele sporters.

Naast de catalogi van de belangrijkste sportwinkels in de land zoals Adidas, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor sport in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ADIDAS

Adidas concurreert in Nederland met andere merken zoals o.a. Puma en Nike.

Exclusieve voordelen van ADIDAS

Adidas biedt haar klanten sportkleding en accessoires van hoge kwaliteit. Door lid te zijn van de Creators Club krijgen klanten exclusieve voordelen bij Adidas. Adidas heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.