logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorALTERNATE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ALTERNATE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ALTERNATE

Alternate is een zelfstandige vestiging van de Duitse detailhandelaar in computergerelateerde producten. Het bedrijf heeft meer dan 160 werknemers en is momenteel gevestigd in Tholen, Nederland.

Veelgestelde vragen over ALTERNATE

Hoe kan ik geld besparen op ALTERNATE?

Klanten kunnen geld besparen door de Uitverkoop sectie van Alternate te bekijken om hun laagst geprijsde producten en beste aanbiedingen te vinden. Alternate biedt ook meerdere seizoensgebonden en maandelijkse promoties via hun website voor hun verschillende merkproducten.

Kortingen aangeboden door ALTERNATE

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Alternate, alleen met Aanbiedingen 365. Aarzel niet om hun meerdere producten te bekijken. Alternate is een toonaangevende online winkel en competente adviseur op het gebied van IT, entertainment elektronica, huishouden, tuin, outdoor, gereedschap en speelgoed. Ontdek de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Alternate met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.alternate.nl/

De geschiedenis van ALTERNATE: Wat is?

Alternate was opgericht in 1992, in Linden, Duitsland. Op de daaropvolgende jaren, opende het bedrijf vestigingen in andere Europese landen terwijl ze ook commercialiseren via hun meerdere webshops. Alternate bereikte Nederland in 1988 als een onafhankelijke vestiging van de Duitse moederorganisatie, groeide succesvol in het land en opende meerdere vestigingen.

Vandaag de dag zijn leveringen gemaakt naar alle Europese landen, waardoor Altenrate een van de meest succesvolle e-commerce bedrijven is in de branche. Alternate is inmiddels een begrip onder IT-liefhebbers en marktleider op het gebied van computerelektronica als webwinkel. Met hun webshop, hun eigen Alternate PC-lijn en montageservice voor maatwerk, biedt Alternate een totaalpakket voor hun beide klanten.

Welke merken kan ik vinden bij ALTERNATE?

Alternate verkoopt en distribueert een groot scala aan internationale en lokale merken zoals HP, Samsung, Apple, Huawei, Dell, GIGABYTE, Sony, Phillips, Acer, LG, Epson, Asos, Lenovo en meer. Het bedrijf commercialiseert ook hun eigen merkproducten onder hun private label.

Zal ALTERNATE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Alternate doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Alternate folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Alternate, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Alternate, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ALTERNATE

De voornaamste concurrenten van Alternate omvatten andere lokale detailhandelaren in computergerelateerde producten zoals Dixons, Computer Outlet, Computerplaneet, Mycom, Yorcom, DIGIWEBSTORE, Informatique en Argonex.

Exclusieve voordelen van ALTERNATE

U kunt van veel exclusieve voordelen genieten met Alternate. Mis geen van hun aanbiedingen. Abonneer op de Alternate nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en speciale promoties door hun exclusieve e-mail lijst.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.