logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorKAMERA EXPRESS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KAMERA EXPRESS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KAMERA EXPRESS

Kamera Express is een Nederlandse detailhandelaar in foto- en videoapparatuur. Zij heeft haar hoofdkantoor in Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland, en exploiteert 13 winkels in Nederland, 9 in België, 10 in Duitsland en 2 in Luxemburg.

Het bedrijf verkoopt zijn producten via zijn vestigingen en website aan semi-professionele klanten en liefhebbers van fotografie.

Veelgestelde vragen over KAMERA EXPRESS

De geschiedenis van KAMERA EXPRESS: Wat is?
close

Peter Merceij richtte Kamera Express op in 1995, nadat hij 20 jaar in verschillende fotozaken had gewerkt. Hij bouwde zijn kleine garage in Capelle aan den IJssel om tot winkel en werd bekend onder fotografieliefhebbers in de omgeving.

In de afgelopen tien jaar is het bedrijf uitgebreid door Europa en zijn er nieuwe diensten bijgekomen, zoals cameraverhuur. U vindt vestigingen in Almelo, Amsterdam, Arnhem, Breda, Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Welke merken kan ik vinden bij KAMERA EXPRESS?
close

Kamera Express werkt met vele kwaliteitsmerken, waaronder Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Fujifilm, Sigma, DJI, Leica, Tamron, Olympus en Epson.

Hoe kan ik geld besparen op KAMERA EXPRESS?
close

Bespaar geld bij Kamera Express door te winkelen tegen ongelooflijke prijzen op de Outlet en Secon-hand secties. U kunt ook profiteren van de seizoensgebonden aanbiedingen, zoals winterdeals.

Zal KAMERA EXPRESS aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Kamera Express doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Kamera Express folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Kamera Express, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Kamera Express, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van KAMERA EXPRESS
close

Kamera Express concurreert met bedrijven als Camera Nu, Camera Land, MediaMarkt en B&H Photo Video.

Is KAMERA EXPRESS momenteel open?
close

De winkels van Kamera Express openen elke dag hun deuren. De meeste zijn op werkdagen geopend van 9:30 tot 18:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Sommige veranderen hun openings- en sluitingstijden tijdens feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoeveel KAMERA EXPRESS winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn 13 Kamera Express winkels in Nederland. Ze zijn verspreid over het hele land, dus je vindt er altijd een bij jou in de buurt. Bekijk de locaties op https://www.kamera-express.nl/winkels

Hoe KAMERA EXPRESS producten online te kopen
close

U kunt Kamera Express producten direct op hun website kopen en genieten van exclusieve aanbiedingen, gratis verzending op geselecteerde aankopen en click-and-collect opties.

Exclusieve voordelen van KAMERA EXPRESS
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Kamera Express is om een account aan te maken op hun website en je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt ze ook volgen op Instagram, Facebook en YouTube om de laatste informatie, kortingen en coupons te krijgen.

Kortingen aangeboden door KAMERA EXPRESS
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.