logo
homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorDIMEHOUSE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DIMEHOUSE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DIMEHOUSE

Dimehouse is een Nederlandse meubelverkoper met het hoofdkantoor in Noord-Holland. Het bedrijf heeft vijf winkels en een online marktplaats in het hele land. Ze verkopen een breed scala aan woonproducten tegen de beste prijzen, waaronder industriële meubels, tuinmeubels en woondecoratie.

Veelgestelde vragen over DIMEHOUSE

De geschiedenis van DIMEHOUSE: Wat is?
close

Dimehouse werd in 2018 opgericht in Nederland. In de loop der jaren heeft het bedrijf aan populariteit gewonnen dankzij de goedkope prijzen en kwaliteitsmeubels.

Het bedrijf heeft momenteel vijf winkels in Nederland. Je vindt vestigingen in Eindhoven, Delfgauw, Bussum, Enschede en Emmen. Ze hebben ook een online marktplaats waar je hun producten kunt kopen.

Welke merken kan ik vinden bij DIMEHOUSE?
close

Dimehouse verkoopt producten onder zijn eigen merk. Het bedrijf biedt meubelen van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen.

Hoe kan ik geld besparen op DIMEHOUSE?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Dimehouse. Je kunt profiteren van seizoensuitverkopen zoals Black Friday of hun website bezoeken om hun aanbiedingen en deals te ontdekken. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en te profiteren van gratis thuisbezorging en retourzendingen.

Ontmoet de concurrenten van DIMEHOUSE
close

Dimehouse concurreert met andere meubelzaken in Nederland, zoals Fonq, Roobol, Søstrene Grene, Haco, Vtwonen, Henders & Hazel, Loods 5, Blokker, Eijerkamp en Brabantia.

Is DIMEHOUSE momenteel open?
close

Dimehouse winkels openen hun deuren van zondag tot en met vrijdag. Van maandag tot en met donderdag gaan ze om 9.30 uur open en sluiten ze om 17.30 uur. Op vrijdag en zondag zijn ze open van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt de website van Dimehouse bezoeken om hun openingstijden te controleren.

Hoeveel DIMEHOUSE winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn vijf Dimehouse vestigingen in Nederland, waaronder een vestiging in Emmen. Ga naar https://www.**Dimehouse**.nl/showrooms/ om het dichtstbijzijnde Dimehouse filiaal te ontdekken.

Hoe DIMEHOUSE producten online te kopen
close

Je kunt je favoriete producten direct kopen via de online winkel van Dimehouse. Ze bieden exclusieve aanbiedingen, click & collect opties en gratis bezorging en retourneren.

Exclusieve voordelen van DIMEHOUSE
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Dimehouse is door een account aan te maken op hun website en je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt Dimehouse ook volgen op Facebook, YouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van hun nieuwste releases, nieuws en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door DIMEHOUSE
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.