logo
homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorHOLLAND & BARRETT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HOLLAND & BARRETT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HOLLAND & BARRETT

Holland & Barrett is een multinationale keten van natuurwinkels. Met het hoofdkantoor in Nuneaton, Engeland, heeft het bedrijf meer dan 1600 winkels wereldwijd, waaronder meer dan 200 locaties in Nederland. Ze verkopen een breed scala aan voedingssupplementen, natuurlijke schoonheidsproducten en gezonde voeding via hun fysieke en online winkels.

Veelgestelde vragen over HOLLAND & BARRETT

Hoe kan ik geld besparen op HOLLAND & BARRETT?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Holland & Barrett. Je kunt hun website bezoeken om hun aanbiedingen en seizoensuitverkoop te ontdekken of je inschrijven voor hun nieuwsbrief om een kortingscoupon te krijgen en op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws.

Kortingen aangeboden door HOLLAND & BARRETT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van HOLLAND & BARRETT: Wat is?

Holland & Barrett werd in 1870 opgericht door Alfred Slapps Barrett en majoor William Holland. Het bedrijf begon als kruidenierswinkel en kledingzaak in Bishop's Stortford. In de loop der jaren won het aan populariteit en breidde het uit naar Nederland, België, Engeland, Ierland, Spanje, China, Saoedi-Arabië en India.

In Nederland is Holland & Barrett aanwezig sinds 2003, toen het de gezondheidsketen De Tuinen overnam. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 200 winkels verspreid over de country. Je vindt vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Maastricht, Breda en vele andere steden.

Is HOLLAND & BARRETT momenteel open?

De openingsdagen en -tijden verschillen per winkel. Je kunt meer informatie vinden op de website van Holland & Barrett.

Hoe HOLLAND & BARRETT producten online te kopen

Je kunt je favoriete producten direct in de online winkel van Holland & Barrett kopen. Ze bieden exclusieve aanbiedingen, click & collect-opties en verzending.

Welke merken kan ik vinden bij HOLLAND & BARRETT?

Holland & Barrett verkoopt producten onder eigen merk. Ze maken producten op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Ze bieden ook kwaliteitsmerken zoals Lucovitaal, Vital Proteins, Kneipp, Naif, OrganiCup, Weleda, Zarqa en Arctic Blue.

Ontmoet de concurrenten van HOLLAND & BARRETT

Holland & Barrett concurreert met andere natuurwinkels in Nederland, zoals https://aanbiedingen365.com/etos/, Kruidvat en DA Drogisterij.

Hoeveel HOLLAND & BARRETT winkels zijn er in het hele land?

Holland & Barrett heeft meer dan 200 vestigingen in Nederland. Ga naar https://www.hollandandbarrett.nl/winkels/ voor de dichtstbijzijnde winkel.

Exclusieve voordelen van HOLLAND & BARRETT

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Holland & Barrett is om de H&B Discount Card te krijgen. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van hun nieuwste aanbiedingen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.