logo
homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorKRUIDVAT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KRUIDVAT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KRUIDVAT

Kruidvat is een Nederlandse winkel-, apothekers- en drogisterijketen gespecialiseerd in gezondheids- en schoonheidsproducten die ook vestigingen heeft in België.

Veelgestelde vragen over KRUIDVAT

Hoe kan ik geld besparen op KRUIDVAT?

Als je geld wilt besparen, kun je de Kruidvat website bezoeken en de Sales sectie bekijken. Vergeet ook niet om Aanbiedingen 365 te bezoeken om de nieuwste Kruidvat catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door KRUIDVAT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten. Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KRUIDVAT: Wat is?

Kruidvat werd in 1975 opgericht door de familie de Rijcke. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het 100e filiaal werd slechts acht jaar na de oprichting geopend. Kruidvat is onderdeel van de AS Watson Group. s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met meer dan 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 werknemers wereldwijd.

Is KRUIDVAT momenteel open?

De openingstijden van Kruidvat zijn van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur, en zondag van 9:00 tot 18:00 uur.

Hoe KRUIDVAT producten online te kopen

Op de website van Kruidvat vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je ook de nieuwste kortingen en informatie. Bovendien vind je er advies voor het geval je dat nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij KRUIDVAT?

Calvin Klein, L'Oréal, Maybelline, Biodermal, Hugo Boss, Nivea, Garnier, Guess en Olay zijn enkele concurrenten van Kruidvat.

Ontmoet de concurrenten van KRUIDVAT

Hema, Etos, Bol, Blokker en Aldi zijn enkele concurrenten van Kruidvat

Hoeveel KRUIDVAT winkels zijn er in het hele land?

Kruidvat heeft meer dan 970 winkels in Nederland en meer dan 290 winkels in België.

Exclusieve voordelen van KRUIDVAT

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Kruidvat, moet je je abonneren op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals creditcards en informatie over bezorging.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.