logo
homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorTREKPLEISTER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in TREKPLEISTER folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij TREKPLEISTER

Trekpleister is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van apothekers- en schoonheidsproducten. Trekpleister heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Renswoude, Utrecht, Nederland.

Veelgestelde vragen over TREKPLEISTER

Hoe kan ik geld besparen op TREKPLEISTER?

Geld besparen bij Trekpleister is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Trekpleister. Tegelijkertijd worden er vaak seizoensgebonden en op speciale dagen promoties en aanbiedingen gelanceerd. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Trekpleister te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de nieuwste deals.

Kortingen aangeboden door TREKPLEISTER

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TREKPLEISTER: Wat is?

Trekpleister is opgericht in 1987 in Nederland. Vanaf het begin heeft Trekpleister zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van farmaceutische, cosmetische en schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit. In de daaropvolgende jaren onderging Trekpleister een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels door heel Nederland.

Is TREKPLEISTER momenteel open?

Trekpleister winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe TREKPLEISTER producten online te kopen

Trekpleister heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen. In de online winkel van Trekpleister kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij TREKPLEISTER?

Trekpleister verkoopt producten van bekende merken zoals Avene, Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay, Nivea, Olaz, Vichy, Ariel, Calgonit, Cif, Dreft, Robijnn, Sunlight, Vanish, Duracell, Energizer, LEGO, Mattel, Philips, Play-Doh, Ravensburger, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van TREKPLEISTER

Trekpleister concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Kruidvat, Etos en Newpharma.

Hoeveel TREKPLEISTER winkels zijn er in het hele land?

Trekpleister is in Nederland actief met meer dan 180 winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Groningen.

Exclusieve voordelen van TREKPLEISTER

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Trekpleister door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Trekpleister retourneren en ruilen toe. Alle producten die Trekpleister verkoopt zijn getest in erkende laboratoria en zijn veilig voor mensen. Trekpleister heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.