logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorHI-FI KLUBBEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HI-FI KLUBBEN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HI-FI KLUBBEN

Hi-Fi Klubben is een Deense winkelketen die zich richt op de verkoop van videoapparatuur, audio en elektronische producten. Hi-Fi Klubben heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Lystrup, Denemarken. Hi-Fi Klubben is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in veel andere Europese countries.

Veelgestelde vragen over HI-FI KLUBBEN

De geschiedenis van HI-FI KLUBBEN: Wat is?
close

Hi-Fi Klubben werd in 1983 opgericht in Denemarken. Vanaf het begin heeft Hi-Fi Klubben zich ten doel gesteld haar klanten een breed scala aan audio-, video- en elektronische producten te bieden, van de toonaangevende merken op de markt en tegen de meest concurrerende prijs.

In de daaropvolgende jaren onderging Hi-Fi Klubben een sterk uitbreidend bedrijfsproces met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels, niet alleen in Denemarken, maar ook in vele andere countries zoals Nederland.

In Nederland landde Hi-Fi Klubben in 2005 en sindsdien is het uitgegroeid tot een winkel met een grote reputatie op de Nederlandse markt.

Welke merken kan ik vinden bij HI-FI KLUBBEN?
close

Hi-Fi Klubben verkoopt producten van bekende merken zoals Argon Audio, Audeze, Audioquest, Bang & Olufsen, Bluesound, Bowers & Wilkins, Burson Audio, Bülow Stand, Denon, Dali, Clic, Earin, Pro-Ject, Lemus, Samsung, Optoma, Philips en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op HI-FI KLUBBEN?
close

Geld besparen bij Hi-Fi Klubben is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Hi-Fi Klubben. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van HI-FI KLUBBEN
close

Hi-Fi Klubben concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Audio Companiet, Soundgarden en PM Audio.

Is HI-FI KLUBBEN momenteel open?
close

Hi-Fi Klubben winkels in Nederland zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel HI-FI KLUBBEN winkels zijn er in het hele land?
close

Hi-Fi Klubben is in Nederland actief via 12 winkels in onder andere Amsterdam en Rotterdam.

Hoe HI-FI KLUBBEN producten online te kopen
close

Hi-Fi Klubben heeft ook een exclusieve online winkel. Op de Hi-Fi Klubben online winkel is er een sectie "Aanbiedingen", waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden.

Exclusieve voordelen van HI-FI KLUBBEN
close

Klanten kunnen profiteren van grote voordelen bij Hi-Fi Klubben door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemak met een van de producten, staat Hi-Fi Klubben retourneren en ruilen toe.

Kortingen aangeboden door HI-FI KLUBBEN
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.