logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorINFORMATIQUE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in INFORMATIQUE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij INFORMATIQUE

Informatique is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in IT-apparatuur en computergerelateerde producten. De winkel is momenteel gevestigd in Rodenrijs, de hoofdlocatie.

Veelgestelde vragen over INFORMATIQUE

Hoe kan ik geld besparen op INFORMATIQUE?

Er zijn veel manieren waarop u geld kunt besparen met Informatique. U kunt de nieuwste wekelijkse en seizoensaanbiedingen en uitverkoopaanbiedingen van Informatique bekijken die beschikbaar zijn op hun website voor hun klanten. Informatique heeft ook een outlet-afdeling waar je hun laagst geprijsde artikelen kunt bekijken.

Kortingen aangeboden door INFORMATIQUE

Ontdek de nieuwste aanbiedingen en promoties van Informatique alleen met Aanbiedingen 365. Informatique is al meer dan 25 jaar een vertrouwde plek voor hardware, software, randapparatuur en automatiseringsoplossingen. Door continu te streven naar alleen de hoogste kwaliteit, vindt u bij Informatique altijd wat u nodig heeft en de zes dagen per week telefonische helpdeskmedewerkers van Informatique. Vinden de laatste kortingen en sale deals van een van de beste Nederlandse computerwinkels met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.informatique.nl/

De geschiedenis van INFORMATIQUE: Wat is?

Informatique is opgericht in 1995 in Nederland. Met meer dan 25 jaar biedt de winkel haar diensten en producten aan vanuit de locatie in Rodenrijs en de webshop van Informatique. In hun winkel, aan de telefoon en per e-mail staat een gemotiveerd team van hun medewerkers voor uw zorgen klaar met passend advies.

Welke merken kan ik vinden bij INFORMATIQUE?

Bij Informatique kunnen klanten een grote selectie van bekende merkproducten vinden. Onder hen kunt u Apple, Acer, Samsung, Asus, Brother, Epson, Dell, Dynabook, HP, Lenovo, Microsoft, MSI, Ordissimo, Canon en meer vinden.

Zal INFORMATIQUE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Informatique doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Informatique folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Informatique, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Informatique, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van INFORMATIQUE

Informatique concurreert vooral met andere lokale computer- en IT-apparatuurwinkels in Nederland, zoals Overseas Computers, B&B Computers, Dixons, Computer Outlet, Coolblue, MediaMarkt, MYcom en Computerplaneet.

Exclusieve voordelen van INFORMATIQUE

Klanten kunnen bij Informatique genieten van vele exclusieve voordelen. De winkel biedt zowel een eigen technische dienst en helpdesk voor hun klanten als thuisservice. Je kunt ook gratis verzending binnen Nederland krijgen voor elke bestelling vanaf € 150. Vergeet niet op de hoogte te blijven van hun laatste aanbiedingen, promoties en nieuwe releases door u aan te melden voor hun nieuwsbrief.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.