homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorITEK
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ITEK

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ITEK

ITEK is een Belgische winkelketen gespecialiseerd in fietsen, hobby- en vrijetijdsartikelen. Het bedrijf opereert 10 winkels in België en Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij ITEK?

ITEK biedt een grote selectie aan producten, zoals fietsen, elektrische fietsen, tuinmeubelen en accessoires, producten voor dieren en huisdieren, elektrisch gereedschap, ladders, gereedschapskisten, buitenspeelgoed, woondecoratieartikelen, kleding, hoofddeksels, fiets- en autoaccessoires en meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ITEK

De geschiedenis van ITEK: Wat is?
Open

Sinds de oprichting van ITEK in 1999, zijn er meer dan 3 miljoen tevreden klanten langs de kassa’s gekomen, een aantal dat elke dag toeneemt. In de daaropvolgende jaren bleef het bedrijf zijn netwerk uitbreiden, met 10 winkelcentra verspreid over België en Nederland, ITEK heeft drie winkels gesitueerd in Heerlen, Venray en Roermond.

Welke merken kan ik vinden bij ITEK?
Open

ITEK is een erkend distributeur van diverse topmerken. Hieronder kunt u Honda, Makita, Loekie, Esperia, X-tract, Montego, Gardini, Gazelle, Union en Talent vinden.

Hoe kan ik geld besparen op ITEK?
Open

Klanten kunnen geld besparen door de verschillende aanbiedingen van ITEK te bekijken die beschikbaar zijn op hun website, met een breed scala aan fietsproducten voor de beste prijzen.

Ontmoet de concurrenten van ITEK
Open

ITEK concurreert voornamelijk met andere lokale winkels die ook specialiseren in fietsgerelateerde producten zoals Holland bike shop, 12GO BIking, ADO bike, Halfords, en Beer Fietsen.

Exclusieve voordelen van ITEK
Open

Er zijn veel manieren waarmee u de exclusieve voordelen met ITEK kunt genieten. Meld u aan voor hun nieuwsbrief en wees de eerste die de nieuwe aanbiedingen van ITEK krijgt. De klantenservice van ITEK heeft een gespecialiseerd team waar u terecht kan voor al uw vragen, wel meer dan 80 uur per week waar per e-mail of telefonisch geantwoord wordt. Vergeet ook niet dat ITEK een garantie van 2 jaar heeft op al hun producten als u iets mis met hun producten is.

Zal ITEK aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

ITEK geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door ITEK
Open

Bekijk de nieuwste aanbiedingen en promoties van ITEK, alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel mensen voor ze blijven kiezen. ITEK is de winkel voor al uw vrijetijdsactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of een hoofddeksel, ITEK heeft het voor u. Vind alles wat u nodig heeft met het meest uitgebreide fietsassortiment van de wereld. Vergeet niet dat als een ITEK klant, u altijd op de eerste plaats komt. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoop deals van ITEK met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.itek-webwinkel.be/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE