logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorITEK
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ITEK folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ITEK

ITEK is een Belgische winkelketen gespecialiseerd in fietsen, hobby- en vrijetijdsartikelen. Het bedrijf opereert 10 winkels in België en Nederland.

Veelgestelde vragen over ITEK

Hoe kan ik geld besparen op ITEK?

Klanten kunnen geld besparen door de verschillende aanbiedingen van ITEK te bekijken die beschikbaar zijn op hun website, met een breed scala aan fietsproducten voor de beste prijzen.

Kortingen aangeboden door ITEK

Bekijk de nieuwste aanbiedingen en promoties van ITEK, alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel mensen voor ze blijven kiezen. ITEK is de winkel voor al uw vrijetijdsactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of een hoofddeksel, ITEK heeft het voor u. Vind alles wat u nodig heeft met het meest uitgebreide fietsassortiment van de wereld. Vergeet niet dat als een ITEK klant, u altijd op de eerste plaats komt. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoop deals van ITEK met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.itek-webwinkel.be/

De geschiedenis van ITEK: Wat is?

Sinds de oprichting van ITEK in 1999, zijn er meer dan 3 miljoen tevreden klanten langs de kassa’s gekomen, een aantal dat elke dag toeneemt. In de daaropvolgende jaren bleef het bedrijf zijn netwerk uitbreiden, met 10 winkelcentra verspreid over België en Nederland, ITEK heeft drie winkels gesitueerd in Heerlen, Venray en Roermond.

Welke merken kan ik vinden bij ITEK?

ITEK is een erkend distributeur van diverse topmerken. Hieronder kunt u Honda, Makita, Loekie, Esperia, X-tract, Montego, Gardini, Gazelle, Union en Talent vinden.

Zal ITEK aanbiedingen hebben op Black Friday?

ITEK doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en geïmporteerde sportmerken.

In Aanbiedingen 365 vind je de beste folders van ITEK met het nieuwste op het gebied van mode en sportschoenen, ballen en accessoires, zodat je optimaal van sport kunt genieten.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op kleding, schoenen en sportaccessoires, waaronder opvallende schoenen, basketbalschoenen, mountainbike, drones, voetbalplaatjes, voetbalschoenen, laarzen, zwempakken, rolschaatsen, hoeden, badpakken, slippers, trampolines, cornhole, verrekijkers, schoenplaten, fietsen, rc auto's, schoeisel, tennisschoenen, golfclubs, slaapzakken, golfschoenen, bokshandschoenen, damesschoenen, hoofdbanden, honkbalplaatjes.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals ITEK, die allerlei kortingen heeft op producten van grote merken voor amateur- en professionele sporters.

Naast de catalogi van de belangrijkste sportwinkels in de land zoals ITEK, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor sport in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ITEK

ITEK concurreert voornamelijk met andere lokale winkels die ook specialiseren in fietsgerelateerde producten zoals Holland bike shop, 12GO BIking, ADO bike, Halfords, en Beer Fietsen.

Exclusieve voordelen van ITEK

Er zijn veel manieren waarmee u de exclusieve voordelen met ITEK kunt genieten. Meld u aan voor hun nieuwsbrief en wees de eerste die de nieuwe aanbiedingen van ITEK krijgt. De klantenservice van ITEK heeft een gespecialiseerd team waar u terecht kan voor al uw vragen, wel meer dan 80 uur per week waar per e-mail of telefonisch geantwoord wordt. Vergeet ook niet dat ITEK een garantie van 2 jaar heeft op al hun producten als u iets mis met hun producten is.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.