logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in MAX ICT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij MAX ICT

Max ICT is een Nederlandse detailhandelaar in elektronica en computers. Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Tilburg.

Veelgestelde vragen over MAX ICT

Hoe kan ik geld besparen op MAX ICT?

Bezoek de website van Max ICT om meer te weten te komen over de limited-time sales en promoties. Ontvang de beste aanbiedingen voor gereviseerde of uitverkochte producten in de koopjeshoek. Ruil je oude apparaten in voor besparingen met het inruilprogramma van Max ICT.

Kortingen aangeboden door MAX ICT

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MAX ICT: Wat is?

Max ICT werd begin 2007 opgericht. Het bedrijf lanceerde datzelfde jaar haar website.

Dankzij haar kernwaarden innovatief ondernemerschap, betrouwbaarheid en hoogwaardige klantenservice werd Max ICT een bekende naam bij het Nederlandse publiek.

In 2013 fuseerde Max ICT met JVD E-Commerce. Deze deal versterkte beide bedrijven en stelde hen in staat om nog meer voordelen en kortingen aan hun klanten te bieden.

Is MAX ICT momenteel open?

Max ICT is voor het publiek geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Hoe MAX ICT producten online te kopen

Doe je aankoop bij Max ICT vanuit elk punt in Nederland en krijg je bestelling thuisbezorgd.

Max ICT biedt ook een breed scala aan diensten, waaronder apparaatconfiguratie, huisinstallatie, hostingdiensten, domeinregistraties, webontwikkeling en meer.

Welke merken kan ik vinden bij MAX ICT?

Bij Max ICT vind je de beste merken op de markt, zoals Dynabox, HP, Arctic Air, G.Skill, Logitech, Asus, Lenovo, Sony, Nintendo, Microsoft, Philips, Panasonic, Intel, Samsung, Trust, Apple, Neomounts, Corsair, Fujitsu, Sennheiser, Huawei, Thermaltake, Bosch, Black&Decker, DeWalt, Stanley, Einhell, Ricoh, GoPro, Atomos, Nedis en Dell.

Zal MAX ICT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Max ICT doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Max ICT folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Max ICT, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Max ICT, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van MAX ICT

De belangrijkste concurrenten van Max ICT zijn soortgelijke bedrijven, zoals Computerglobe, Hecke Electronics, Cool Blue, Bol, Electro World, Media Markt, Telefoonstad, De Lokatie, CeX en Amsterdamse Poort.

Hoeveel MAX ICT winkels zijn er in het hele land?

Max ICT opereert voornamelijk als online bedrijf. Haar enige fysieke winkel is gevestigd in de Castorstraat 21 te Tilburg.

Exclusieve voordelen van MAX ICT

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Max ICT en ontvang informatie over de nieuwste producten en kortingen in je mail.

Volg het bedrijf op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van haar evenementen en campagnes.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.