logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSENSA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SENSA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SENSA

Sensa is een Nederlandse fietsenfabrikant met het hoofdkantoor in Almelo. Het bedrijf heeft meer dan 25 winkels in heel country en een online marktplaats. Ze verkopen een grote verscheidenheid aan fietsen, onderdelen, fietsuitrusting en kleding via hun fysieke en online winkels.

Veelgestelde vragen over SENSA

Hoe kan ik geld besparen op SENSA?

Je kunt geld besparen bij Sensa door te profiteren van hun aanbiedingen en seizoensuitverkopen. Bezoek hun website voor de beste aanbiedingen en volg ze op sociale media voor het laatste nieuws.

Kortingen aangeboden door SENSA

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SENSA: Wat is?

De geschiedenis van Sensa begon toen Pieter Stiggelbout Intersens Bikes & Parts BV oprichtte in het oosten van Nederland. Intersens richtte zich op het verhandelen en ontwikkelen van verschillende soorten goederen. In 1991 importeerde het bedrijf de eerste mountainbikes naar Nederland.

In de loop der jaren breidden ze hun productiesnelheid uit en openden ze veel winkels in de country. In 2005 werd het bedrijf omgedoopt tot Sensa. Vandaag de dag produceren ze een grote verscheidenheid aan hoogwaardige fietsen onder de naam Sensa.

Je vindt Sensa-vestigingen in Zwanenburg, Hoorn, Wateringen, Moordrecht, Nieuwpoort, Dordrecht, Enschede, Almelo, Ruinerwold, Stiens, Almere en vele andere steden.

Is SENSA momenteel open?

De dagen en tijden waarop Sensa actief is, verschillen per dealer. Ga voor meer informatie naar de website van Sensa of neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer.

Hoe SENSA producten online te kopen

Sensa heeft een online winkel waar klanten het hele assortiment kunnen ontdekken, informatie over het bedrijf kunnen vinden en alles kunnen kopen wat ze nodig hebben.

Welke merken kan ik vinden bij SENSA?

Sensa ontwerpt, produceert en verkoopt fietsen onder eigen label. Ze bieden ook het Supra-label aan, hun huismerk voor fietsonderdelen. Al hun producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste innovaties.

Ontmoet de concurrenten van SENSA

Sensa concurreert met andere fietswinkels in Nederland, zoals Dahon Vouwfietsen, Halfords, Gazelle en Bike Totaal.

Hoeveel SENSA winkels zijn er in het hele land?

Er zijn meer dan 25 Sensa winkels in Nederland. Amsterdam heeft meer dan 50% van alle Sensa winkels in de country, maar je vindt ook dealers in vele andere steden. Ga naar https://www.sensabikes.com/storelocator om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Exclusieve voordelen van SENSA

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Sensa is door een account aan te maken op hun website. Je kunt ze ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws en aanbiedingen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.