logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSPECIALIZED
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SPECIALIZED folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SPECIALIZED

Specialized is een Nederlandse fietsenwinkel met het hoofdkantoor in Arnhem. Het bedrijf verkoopt zijn producten via meer dan 180 winkels in Nederland en een online winkel. Ze verkopen een breed assortiment fietsen, fietskleding, accessoires en fietsonderdelen.

Veelgestelde vragen over SPECIALIZED

Hoe kan ik geld besparen op SPECIALIZED?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Specialized. Je kunt hun website bezoeken om geweldige aanbiedingen te ontdekken of je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws en aanbiedingen. Je kunt ook profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen om te besparen op de verzendkosten.

Kortingen aangeboden door SPECIALIZED

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SPECIALIZED: Wat is?

Specialized werd in 1984 opgericht door een groep fietsers. Hun doel was om fietsonderdelen van hoge kwaliteit aan te bieden op de Nederlandse markt. In 1987 richtten ze samen met andere fietsgroepen de International Mountain Bike Association op.

In de loop der jaren heeft het bedrijf aan populariteit gewonnen en zich over de hele country uitgebreid. Vandaag de dag kun je Specialized producten kopen in meer dan 180 winkels in Nederland of via hun online marktplaats.

Is SPECIALIZED momenteel open?

De openingsdagen en -tijden verschillen per locatie. Voor meer informatie kun je de website van Specialized bezoeken of contact opnemen met de dichtstbijzijnde winkel.

Hoe SPECIALIZED producten online te kopen

Specialized heeft een online winkel waar klanten al hun producten kunnen ontdekken, meer te weten kunnen komen over het merk en alles kunnen kopen wat ze nodig hebben. Het bedrijf biedt gratis verzending op geselecteerde bestellingen en click & collect opties.

Welke merken kan ik vinden bij SPECIALIZED?

Specialized biedt producten aan onder eigen merk. Ze maken producten van hoge kwaliteit en volgen de hoogste normen, waardoor ze uitstekende prestaties en duurzaamheid garanderen. Voor de kledinglijn werkt Specialized vaak samen met bekende merken zoals Fjallraven.

Ontmoet de concurrenten van SPECIALIZED

Specialized concurreert met andere fietsenwinkels in Nederland, zoals Union, Bike Totaal, Conway Bikes en Stella Fietsen.

Hoeveel SPECIALIZED winkels zijn er in het hele land?

Specialized heeft meer dan 180 verkooppunten in Nederland. Je kunt de dichtstbijzijnde locatie vinden op https://www.specialized.com/nl/nl/store-finder

Exclusieve voordelen van SPECIALIZED

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Specialized is door hun app te downloaden. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief en ze volgen op Instagram, Facebook, YouTube en TikTok om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws, aanbiedingen en evenementen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.