logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorSTELLA FIETSEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in STELLA FIETSEN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij STELLA FIETSEN

Stella Fietsen is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in elektrische fietsen en onderhouds en verhuur diensten. Een goede zaak die het bedrijf aanbiedt is dat je hun fietsen gratis kunt uitproberen in testcentra. Het hoofdkantoor en de fabriek van het bedrijf staan in Nunspeet.

Veelgestelde vragen over STELLA FIETSEN

Hoe kan ik geld besparen op STELLA FIETSEN?

Stella Fietsen biedt in outletwinkels afgeprijsde elektrische fietsen aan, bijvoorbeeld jong gebruikte fietsen, demomodellen of fietsen met lichte lakschade. Daarnaast biedt zij voor Nederlandse klanten de dienst "Stella Betaalgemak", een financiering systeem waarmee een elektrische fiets in maandelijkse termijnen kan worden betaald.

Kortingen aangeboden door STELLA FIETSEN

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van STELLA FIETSEN: Wat is?

Daan van Rensselaer, CEO van het bedrijf, en zijn zakenpartner Wilco van de Kamp richtten Stella in 2011 op in een schuurtje in de achtertuin van Daans ouders. Hun doel vanaf het begin was om kwaliteit te bieden tegen een zeer eerlijke prijs, zonder tussenpersonen.

Is STELLA FIETSEN momenteel open?

De winkels van Stella Fietsen zijn over het algemeen geopend van maandag tot en met zaterdag, van 9.30 tot 17.30 uur; zon- en feestdagen zijn meestal gesloten of hebben andere opening tijden.

Hoe STELLA FIETSEN producten online te kopen

U kunt online een Stella Fietsen fiets kopen en profiteren van thuisbezorging, met uitzondering van de Wadden eilanden, of afhalen in de winkel. U kunt betalen met iDeal.

Welke merken kan ik vinden bij STELLA FIETSEN?

Stella Fietsen ontwerpt en produceert elektrische fietsen onder hun geregistreerde merk "Stella Fietsen". Om kwaliteit te garanderen, ontwikkelen en assembleren ze elke fiets in hun fabriek in Nunspeet en werken ze samen met topmerken als Shimano, Schwalbe, Bosch en nog veel meer.

Zal STELLA FIETSEN aanbiedingen hebben op Black Friday?

Stella Fietsen doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Stella Fietsen folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Stella Fietsen, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Stella Fietsen, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van STELLA FIETSEN

Stella Fietsen concurreert s met merken als Gazelle, Flyer, Batavus, Sparta, Kalkhoff, Kettler, Trek, Qwic, Cangoo, en meer.

Hoeveel STELLA FIETSEN winkels zijn er in het hele land?

Stella Fietsen exploiteert meer dan 20 reguliere winkels in Nederland en Mega E-bike Outlet winkels in Naarden, Roermond, Tiel en Nunspeet. Kijk voor meer informatie over de gratis testcentra van Stella op https://www.stella.nl/e-bike-testcenters.

Exclusieve voordelen van STELLA FIETSEN

Om informatie over Stella te ontvangen, kunt u zich abonneren op hun nieuwsbrief. U kunt ook profiteren van de dienst "Fietsen zonder zorgen". Met de aankoop van een e-bike en slechts 3,58 euro per maand verzekering premie, kunt u een elektrische fiets aanschaffen die verbonden is met het internet, met vele extra voordelen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.