homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorVODAFONE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van VODAFONE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in VODAFONE

Vodafone is een Brits bedrijf dat zich richt op het aanbieden van mobiele telefoondiensten en op de verkoop van mobiele telefoons. Vodafone heeft een lange geschiedenis op de Europese markt en is sterk vertegenwoordigd in Nederland, evenals in vele andere landen over de hele wereld.

Wat voor producten kan ik vinden bij VODAFONE?

Bij Vodafone kunnen klanten terecht voor mobiele telefoondiensten, internetdiensten en kabeltelevisie. Daarnaast verkopen ze mobiele telefoons en mobiele telefoonaccessoires.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over VODAFONE

De geschiedenis van VODAFONE: Wat is?
Open

De geschiedenis van Vodafone begon in 1982 met de oprichting van Racal Strategic Radio Ltd, dat opereerde als een dochteronderneming van Racal Electronics, een bedrijf dat gespecialiseerd was in de vervaardiging van militaire radiotechnologie. Pas in 1982 verwierf Racal Radio twee licenties voor mobiele telefonie en zo ontstond Racal Vodafone als Joint Venture: 80% in handen van Racal, 15% van Millicom en 5% van de Hambros Bank.

Vodafone is in 2005 in Zweden van start gegaan en is sindsdien een toonaangevend merk in het segment mobiele telefonie geworden.

Vodafone is tegenwoordig actief in Zweden en biedt zijn diensten aan in het hele land en beschikt over een uitgebreid netwerk van filialen.

Welke merken kan ik vinden bij VODAFONE?
Open

Vodafone levert zijn diensten onder licentie van Vodafone Group. Ze verkopen ook mobiele telefoons van bekende merken zoals: Samsung, LG, Apple, Xiaomi, Oppo, Huawei, Palm, TCL, Fairphone, Alcatel, Realme, onder anderen.

Hoe kan ik geld besparen op VODAFONE?
Open

Geld besparen op Vodafone is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Daarnaast biedt Vodafone zijn speciale mobiele plannen, speciale mobiele tarieven, en prepaid plannen. Op Aanbiedingen 365 vindt u ook de nieuwste aanbiedingen en promoties bij Vodafone. Ze bieden ook de mogelijkheid om mobiele telefoons te verwerven op een betaalbare manier door het contracteren van een van de plannen en vervolgens het betalen van een vast maandelijks bedrag.

Ontmoet de concurrenten van VODAFONE
Open

Vodafone concurreert in Nederland met andere merken zoals Lebara, T-Mobile, Youfone, Hollandsnieuwe, KPN, Ben, onder andere.

Exclusieve voordelen van VODAFONE
Open

Vodafone biedt zijn klanten betaalbare mobiele telefoons en de mogelijkheid om verschillende diensten in één te combineren, zoals mobiele telefonie, Internet en kabeltelevisie. Vodafone is een merk met een hoog prestige en traject op de Europese markt. In geval van enig ongemak met een van zijn producten, staat Vodafone retourzendingen en omruilingen toe. Vodafone heeft ook een klantenservice die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Zal VODAFONE aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Vodafone geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door VODAFONE
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Vodafone in Nederland voor u heeft. De beste mobiele telefonie diensten, je vindt ze bij Vodafone. Kijk op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Vodafone te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.vodafone.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE