logo
homeIcon
  1. separatorElektronica
  2. separatorVODAFONE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in VODAFONE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij VODAFONE

Vodafone is een Brits bedrijf dat zich richt op het aanbieden van mobiele telefoondiensten en op de verkoop van mobiele telefoons. Vodafone heeft een lange geschiedenis op de Europese markt en is sterk vertegenwoordigd in Nederland, evenals in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over VODAFONE

Hoe kan ik geld besparen op VODAFONE?

Geld besparen op Vodafone is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Daarnaast biedt Vodafone zijn speciale mobiele plannen, speciale mobiele tarieven, en prepaid plannen. Op Aanbiedingen 365 vindt u ook de nieuwste aanbiedingen en promoties bij Vodafone. Ze bieden ook de mogelijkheid om mobiele telefoons te verwerven op een betaalbare manier door het contracteren van een van de plannen en vervolgens het betalen van een vast maandelijks bedrag.

Kortingen aangeboden door VODAFONE

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Vodafone in Nederland voor u heeft. De beste mobiele telefonie diensten, je vindt ze bij Vodafone. Kijk op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Vodafone te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.vodafone.nl/

De geschiedenis van VODAFONE: Wat is?

De geschiedenis van Vodafone begon in 1982 met de oprichting van Racal Strategic Radio Ltd, dat opereerde als een dochteronderneming van Racal Electronics, een bedrijf dat gespecialiseerd was in de vervaardiging van militaire radiotechnologie. Pas in 1982 verwierf Racal Radio twee licenties voor mobiele telefonie en zo ontstond Racal Vodafone als Joint Venture: 80% in handen van Racal, 15% van Millicom en 5% van de Hambros Bank.

Vodafone is in 2005 in Zweden van start gegaan en is sindsdien een toonaangevend merk in het segment mobiele telefonie geworden.

Vodafone is tegenwoordig actief in Zweden en biedt zijn diensten aan in het hele land en beschikt over een uitgebreid netwerk van filialen.

Welke merken kan ik vinden bij VODAFONE?

Vodafone levert zijn diensten onder licentie van Vodafone Group. Ze verkopen ook mobiele telefoons van bekende merken zoals: Samsung, LG, Apple, Xiaomi, Oppo, Huawei, Palm, TCL, Fairphone, Alcatel, Realme, onder anderen.

Zal VODAFONE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Vodafone doet mee aan de Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende elektronicamerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Vodafone folders vinden om je smartphone, tablet of notebook te vervangen, een smartwatch kopen en de goedkoopste prijzen krijgen voor smart-tv's met 4K-technologie van verschillende inches.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november plaatsvindt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op elektronicaproducten, waaronder tv's, smart-tv's, radio's, computers, videokaarten, notebooks, netbooks, MacBooks, computermonitoren, toetsenborden voor gamers, camera's, videocamera's, telefoons, smartphones, GoPro, drones, Bluetooth headsets, headsets voor gamers, slimme apparaten, enzovoort.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Vodafone, die allerlei kortingen heeft op elektronicaproducten, met de nieuwste technologie en de beste beeld- en geluidskwaliteit.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente elektronicawinkels in de country zoals Vodafone, geven we in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om te genieten van de promoties, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat u in de val loopt van oplichterij.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van de elektronicawinkels in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van VODAFONE

Vodafone concurreert in Nederland met andere merken zoals Lebara, T-Mobile, Youfone, Hollandsnieuwe, KPN, Ben, onder andere.

Exclusieve voordelen van VODAFONE

Vodafone biedt zijn klanten betaalbare mobiele telefoons en de mogelijkheid om verschillende diensten in één te combineren, zoals mobiele telefonie, Internet en kabeltelevisie. Vodafone is een merk met een hoog prestige en traject op de Europese markt. In geval van enig ongemak met een van zijn producten, staat Vodafone retourzendingen en omruilingen toe. Vodafone heeft ook een klantenservice die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.