logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorANWB
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in ANWB folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ANWB

ANWB is een reizigersassociatie in Nederland. Het biedt ook testrapporten, reisdiensten en pechverlening. Het heeft meer dan vier miljoen leden en is het grootste vereniging zonder winstoogmerk van Nederland.

Veelgestelde vragen over ANWB

Hoe kan ik geld besparen op ANWB?

Er zijn veel manieren om geld te besparen met ANWB. Bekijk de maandelijkse en seizoensgebonden kortingen van het bedrijf beschikbaar op hun website. De klanten van ANWB hebben ook gratis leveringen voor elke bestelling boven €40.

Kortingen aangeboden door ANWB

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van ANWB, alleen met Aanbiedingen 365. ANWB representeert de interesses van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd met dienstverlenende activiteiten. De ANWB wilt mobiliteit voor mensen makkelijker maken, obstakels wegnemen en hun klanten helpen waar ze dat nodig hebben. Reis zorgeloos alleen met ANWB. Ontdek de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van de grootste associatie van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.anwb.nl/

De geschiedenis van ANWB: Wat is?

De ANWB is op 1 juli 1883 in Utrecht opgericht door leden van de Velocipede clubs in Den Haag en Haarlem onder de naam Nederlandsche Vélocipèdisten-Bond met aanvankelijk slechts 200 leden. Twee jaar later is de naam veranderd naar Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond, waar de afkorting A.N.W.B. vandaan komt.

Sinds het einde van de negentiende eeuw heeft de associatie zich niet alleen beziggehouden met fietsers, maar ook met automobilisten, wandelaars, ruiters, motorrijders, watersporters, wintersporters en kampeerders. Naast de verkoop van verzekeringen, reizen en testen is er ook de Wegenwacht (opgericht in 1946), een alarmcentrale en rechtsbijstandactiviteiten van de ANWB. De ANWB publiceert twaalf magazines, inclusief de associatie magazine, De Kampioen, en reisgidsen.

Door de jaren heen is de ANWB succesvol gegroeid tot een van de grootste associaties van Nederland met bijna vijf miljoen leden in het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij ANWB?

ANWB verkoopt en distribueert een grote selectie aan internationale en lokale merken zoals Audi, Peugeot, Chevrolet, Cadillac, Volvo, Volkswagen, Renault, BMW, Hyundai, Fiat, Kia, Jaguar, Ford, Honda, Human Nature, Lee, Jeep, en meer. Het bedrijf commercialiseert ook hun eigen merkproducten.

Zal ANWB aanbiedingen hebben op Black Friday?

ANWB doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en geïmporteerde sportmerken.

In Aanbiedingen 365 vind je de beste folders van ANWB met het nieuwste op het gebied van mode en sportschoenen, ballen en accessoires, zodat je optimaal van sport kunt genieten.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot wel 50% op kleding, schoenen en sportaccessoires, waaronder opvallende schoenen, basketbalschoenen, mountainbike, drones, voetbalplaatjes, voetbalschoenen, laarzen, zwempakken, rolschaatsen, hoeden, badpakken, slippers, trampolines, cornhole, verrekijkers, schoenplaten, fietsen, rc auto's, schoeisel, tennisschoenen, golfclubs, slaapzakken, golfschoenen, bokshandschoenen, damesschoenen, hoofdbanden, honkbalplaatjes.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals ANWB, die allerlei kortingen heeft op producten van grote merken voor amateur- en professionele sporters.

Naast de catalogi van de belangrijkste sportwinkels in de land zoals ANWB, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor sport in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ANWB

De voornaamste concurrenten van ANWB omvatten andere vergelijkbare associaties zoals Kwik Fit, The ADAC, Hertz, Europcar en BimbimBikes.

Exclusieve voordelen van ANWB

U kunt ook van veel exclusieve voordelen genieten door u op te geven voor de ANWB Nieuwsbrief. Ontvang het laatste nieuws over auto’s, fietsen, testen, nieuwe technologieën en slimme tips over op de weg zijn elke dag. Ontvang de beste promoties en kortingen voor de ANWB webshop en een €5 cadeau tegoed bij inschrijving.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.