homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorANWB
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ANWB

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ANWB

ANWB is een reizigersassociatie in Nederland. Het biedt ook testrapporten, reisdiensten en pechverlening. Het heeft meer dan vier miljoen leden en is het grootste vereniging zonder winstoogmerk van Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij ANWB?

ANWB biedt een breed scala aan producten en services inclusief pechhulp, reisgidsen, boeken, kaarten en tijdschriften; verzekeringen voor auto's, fietsen, caravans en meer voertuigen; vakantie boekingen; auto's; fietsen; reiskaartjes; campingstoelen; rugzakken; koffers; fietsendragers; kleding; en reisartikelen; en andere producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ANWB

De geschiedenis van ANWB: Wat is?
Open

De ANWB is op 1 juli 1883 in Utrecht opgericht door leden van de Velocipede clubs in Den Haag en Haarlem onder de naam Nederlandsche Vélocipèdisten-Bond met aanvankelijk slechts 200 leden. Twee jaar later is de naam veranderd naar Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond, waar de afkorting A.N.W.B. vandaan komt.

Sinds het einde van de negentiende eeuw heeft de associatie zich niet alleen beziggehouden met fietsers, maar ook met automobilisten, wandelaars, ruiters, motorrijders, watersporters, wintersporters en kampeerders. Naast de verkoop van verzekeringen, reizen en testen is er ook de Wegenwacht (opgericht in 1946), een alarmcentrale en rechtsbijstandactiviteiten van de ANWB. De ANWB publiceert twaalf magazines, inclusief de associatie magazine, De Kampioen, en reisgidsen.

Door de jaren heen is de ANWB succesvol gegroeid tot een van de grootste associaties van Nederland met bijna vijf miljoen leden in het hele land.

Welke merken kan ik vinden bij ANWB?
Open

ANWB verkoopt en distribueert een grote selectie aan internationale en lokale merken zoals Audi, Peugeot, Chevrolet, Cadillac, Volvo, Volkswagen, Renault, BMW, Hyundai, Fiat, Kia, Jaguar, Ford, Honda, Human Nature, Lee, Jeep, en meer. Het bedrijf commercialiseert ook hun eigen merkproducten.

Hoe kan ik geld besparen op ANWB?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met ANWB. Bekijk de maandelijkse en seizoensgebonden kortingen van het bedrijf beschikbaar op hun website. De klanten van ANWB hebben ook gratis leveringen voor elke bestelling boven €40.

Ontmoet de concurrenten van ANWB
Open

De voornaamste concurrenten van ANWB omvatten andere vergelijkbare associaties zoals Kwik Fit, The ADAC, Hertz, Europcar en BimbimBikes.

Exclusieve voordelen van ANWB
Open

U kunt ook van veel exclusieve voordelen genieten door u op te geven voor de ANWB Nieuwsbrief. Ontvang het laatste nieuws over auto’s, fietsen, testen, nieuwe technologieën en slimme tips over op de weg zijn elke dag. Ontvang de beste promoties en kortingen voor de ANWB webshop en een €5 cadeau tegoed bij inschrijving.

Zal ANWB aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

ANWB geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door ANWB
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van ANWB, alleen met Aanbiedingen 365. ANWB representeert de interesses van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd met dienstverlenende activiteiten. De ANWB wilt mobiliteit voor mensen makkelijker maken, obstakels wegnemen en hun klanten helpen waar ze dat nodig hebben. Reis zorgeloos alleen met ANWB. Ontdek de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van de grootste associatie van Nederland met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.anwb.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE