logo

Laatste aanbiedingen in LAMPIDEE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LAMPIDEE

Lampidee is een Nederlandse winkel in lampen en verlichtingsarmaturen. Het bedrijf heeft momenteel 4 winkels in de country. Het hoofdkantoor van Lampidee is gevestigd in Breda.

Veelgestelde vragen over LAMPIDEE

Hoe kan ik geld besparen op LAMPIDEE?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij Lampidee. Lampidee zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Lampidee bekijken op hun website om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Kortingen aangeboden door LAMPIDEE

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

De geschiedenis van LAMPIDEE: Wat is?

Het bedrijf Lampidee is in 2001 opgericht vanuit Roobol Woontextiel. Rond die tijd besloot dit familiebedrijf om naast tapijt, gordijnen en laminaat ook verlichting te gaan verkopen onder de naam Lampidee. Vandaag de dag is Lampidee nog steeds een familiebedrijf en verwant aan Roobol Woontextiel, dat staat voor uitstekende service en goed advies.

Is LAMPIDEE momenteel open?

Sommige filialen van Lampidee zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.15 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op maandag zijn de meeste winkels geopend van 12 tot 17 uur.

Hoe LAMPIDEE producten online te kopen

Blader door de website van Lampidee en registreer je Lampidee account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagentje, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Daarnaast biedt Lampidee ook bezorg- en afhaalopties voor je aankopen.

Welke merken kan ik vinden bij LAMPIDEE?

Het bedrijf verkoopt en verdeelt een grote selectie merken. Onder hen vind je Light & Living, Searchlight, Eglo, Blij Design, Highlight, Thinkpaper, Lucide, Paul Neuhaus, Mexlite, WF Light, Kelpa en nog veel meer.

Ontmoet de concurrenten van LAMPIDEE

Lampidee concurreert meestal met andere vergelijkbare sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Enkele van de bedrijven waar Lampidee mee concurreert zijn fonQ, De Bijenkorf, Beliani, Coolblue, Leen Bakker, Home 24, HAY HOUSE en Meubella.

Hoeveel LAMPIDEE winkels zijn er in het hele land?

In Nederland heeft Lampidee momenteel 4 verkooppunten in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht.

Exclusieve voordelen van LAMPIDEE

Klanten van Lampidee kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de Lampidee nieuwsbrief om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij LAMPIDEE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij LAMPIDEE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huis & meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 73 Huis & meubilair winkels in Netherlands inclusief LAMPIDEE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.