logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorLEEN BAKKER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in LEEN BAKKER folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LEEN BAKKER

Leen Bakker is een Nederlands en Belgische meubel- en interieurdesign winkelketen, met meer dan 170 winkels in beide landen. De winkels zijn voornamelijk gelegen in gespecialiseerde winkelcentra gericht op meubels, decoratie en lifestyle goederen.

Veelgestelde vragen over LEEN BAKKER

Hoe kan ik geld besparen op LEEN BAKKER?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Leen Bakker. U kunt de Aanbiedingen & Promoties sectie bekijken op hun website om speciale aanbiedingen van beperkte tijdsduur te vinden voor verschillende producten. U kunt ook de nieuwste flyer online bekijken om op de hoogte te blikjven van de nieuwste promoties en de uitverkoop.

Kortingen aangeboden door LEEN BAKKER

Aanbiedingen 365 heeft precies de deal waar u naar op zoek bent voor uw volgende aankoop bij Leen Bakker. Of u nou uw huis op wilt fleuren met stijlvolle meubels of u uw werkruimte wilt verfraaien met nieuwe decoraties, bij Leen Bakker bent u aan het juiste adres. Zorg ervoor dat u de beste kortingen en promoties in meubels en accessoires krijgt met Aanbiedingen 365 terwijl u door de nieuwste aanbiedingen bladert. Zie wat er nieuw en trending is bij Leen Bakker en mis deze kans niet om te besparen op al uw aankopen dankzij Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.leenbakker.nl/

De geschiedenis van LEEN BAKKER: Wat is?

Het bedrijf heeft zijn wortels in Rotterdam, Nederland, waar Cornelis Bakker de eerste winkel opende van wat van wat een bedrijf van meerdere generaties zou worden. Eerst richtten de winkels zich voornamelijk op stoffen en garens tegen extreem lage prijzen, wat het bedrijf een groot voordeel gaf tegenover de concurrentie.

Nadat de zoon van Cornelis – Leen Bakker – het stokje overnam in 1953, breidde het familiebedrijf zich uit tot het verkoop van meubels, en ook het baanbrekende concept van onmiddellijke levering.

Tegenwoordig heeft Leen Bakker meer dan 170 winkels in Nederland en België, met meer dan 2.300 medewerkers en een plek als een van de meest succesvolle bedrijven in de meubelmarkt.

Welke merken kan ik vinden bij LEEN BAKKER?

Leen Bakker biedt een uitgebreide catalogus of welbekende merken zoals EGLO, Lucid, Le Sud, UMIX, WOOOD, Comfort, Easy, Royal, Vipack, Ben Tools, Cosy & Trendy, Esschert Design, Mars & More, Merkloos, Out of the Blue, Zeller, Bellanic, Bellatio Design, Floran, Henzo, Mica, Reinders, vidaXL en nog veel meer.

Zal LEEN BAKKER aanbiedingen hebben op Black Friday?

Leen Bakker doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Leen Bakker brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Leen Bakker, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Leen Bakker, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van LEEN BAKKER

Leen Bakker concurreert met lokale en internationale merken. Tussen de concurrenten kunt u IKEA, Kwantum, Home24, Beliani, Meubella, Otto, Hay Design en Wehkamp vinden.

Exclusieve voordelen van LEEN BAKKER

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Leen Bakker is om u op te geven voor de nieuwsbrief en €5 tegoed krijgen op uw volgende aankoop, evenals het laatste nieuws, promoties en outlet-koopjes. U kunt ook een gratis levering krijgen op uw aankopen boven de €150 in heel Nederland.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.