homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorPROFIJT MEUBEL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PROFIJT MEUBEL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PROFIJT MEUBEL

Profijt Meubel is een Nederlandse meubel- en interieurwinkelketen die deel uitmaakt van de Internationale Meubel Groep, met meer dan 35 winkels in het hele land en een online winkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij PROFIJT MEUBEL?

Profijt Meubel biedt een breed assortiment aan producten zoals banken, sofa's, rechte banken, fauteuils, relaxfauteuils, draaibare fauteuils, love seats, eetkamerstoelen, barkrukken, eetkamerbanken, hoekbanken, dressoirs, tv-kasten, boekenkasten, ladekasten, wandkasten, vitrines, eet- en salontafels, bartafels, tapijten, sierkussens, kapstokken, behang, kunstbloemen en planten, vazen, staande en hangende lampen, poetsmiddelen, houtsealer, lijmen, en vele andere producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PROFIJT MEUBEL

De geschiedenis van PROFIJT MEUBEL: Wat is?
Open

Profijt Meubel is in 2015 gestart als een kleine maar ambitieuze onderneming met Wesley de Jong aan het roer, aanvankelijk met vestigingen in Zoeterwoude en Amsterdam. Aangesloten bij de organisatie van de Internationale Meubel Groep begon het bedrijf gestaag te groeien en opende eind oktober 2016 een derde vestiging in Gouda.

Opererend met een franchise businessmodel ondersteunt Profijt Meubel haar slogan "Mooi wonen voor minder geld" door het leveren van geweldige kwaliteit op een gemiddeld tot laag prijsniveau, het 13 keer per jaar verspreiden van brochures en het geven van een laagste prijsgarantie.

Welke merken kan ik vinden bij PROFIJT MEUBEL?
Open

Profijt Meubel biedt een uitgebreide catalogus van alom bekende merken zoals All In House, Wooddeco, Blora, Bjorli, Alcoa, Ackleton, Royal, Behang Expresse, Northwood, en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op PROFIJT MEUBEL?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Profijt Meubel. U kunt de Outlet sectie van hun website bekijken om meubels en accessoires met een grote korting te kopen, of de Aanbiedingen sectie om alle afgeprijsde artikelen op één plek te vinden.

Ontmoet de concurrenten van PROFIJT MEUBEL
Open

Profijt Meubel concurreert met lokale en internationale merken. Onder hun concurrenten vindt u Henders & Hazel, IN.HOUSE, Xooon, IKEA, Kwantum, Leen Bakker, Home24, Beliani, Meubella, Otto, Hay Design en Wehkamp.

Exclusieve voordelen van PROFIJT MEUBEL
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Profijt Meubel is om u in te schrijven voor de nieuwsbrief om exclusieve aanbiedingen en nieuws te ontvangen, bekijk de Opruiming en Outlet secties van uw lokale Profijt Meubel winkel voor sterk afgeprijsde artikelen, en download de AlleFolders app voor uw smartphone om op de hoogte te blijven van de nieuwste Profijt Meubel brochure.

Zal PROFIJT MEUBEL aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Profijt Meubel geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door PROFIJT MEUBEL
Open

Aanbiedingen 365 heeft precies de deal die u zoekt voor uw volgende aankoop bij Profijt Meubel. Of u nu op zoek bent om uw huis op te fleuren met een aantal stijlvolle meubels of uw werkruimte te verfraaien met een aantal nieuwe decoraties Profijt Meubel is de plek om te gaan. Zorg ervoor dat u de beste kortingen en promoties in meubels en accessoires met Aanbiedingen 365 te grijpen terwijl u bladert door de nieuwste aanbiedingen. Kijk wat er nieuw en trending is bij Profijt Meubel en mis deze kans niet om te besparen op al uw aankopen dankzij Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.profijtmeubel.nl/#gref

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE