logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KWANTUM folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KWANTUM

Kwantum is een Nederlands en Belgisch meubelwinkelbedrijf, met meer dan 110 winkels in beide landen. De winkels zijn vooral gevestigd in gespecialiseerde winkelcentra die gewijd zijn aan meubels, decoratie en lifestyle-artikelen.

Veelgestelde vragen over KWANTUM

De geschiedenis van KWANTUM: Wat is?
close

Kwantum begon in 1976, opgericht door Joop Steenbergen, in Woudenberg, Nederland, met de oorspronkelijke naam Kwantum Hallen. In tegenstelling tot Joop's vorige ondernemingen had Kwantum een heel duidelijk bedrijfsplan dat erop gericht was vooral doe-het-zelf gereedschap en accessoires te verkopen, en ook vezel vloeren.

In 1986 werd het bedrijf verkocht aan de Macintosh Retailer Group, die de naam zou inkorten tot alleen Kwantum. Onder het nieuwe management zou Kwantum een gestage groei doormaken en jaarlijks nieuwe winkels toevoegen. In 2008 zou het bedrijf de Belgische markt betreden met zijn eerste winkel in het land, nadat het in Nederland al meer dan 100 winkels had.

Tegenwoordig is Kwantum eigendom van de firma Gilde Equity Management, heeft ruim 110 winkels en is de grootste keten in de Nederlandse meubelbranche, en één op de vier gordijnen die in het land geïnstalleerd worden komt van een plaatselijke Kwantum.

Welke merken kan ik vinden bij KWANTUM?
close

Kwantum biedt een uitgebreide catalogus van algemeen bekende merken als Perfax, St. Marc, Thomsit, Uzin, Pattex, Ashford & Sons, Forte, Tint, en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op KWANTUM?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Kwantum. Je kunt de rubriek Alle Promoties op hun website doorbladeren om speciale, in de tijd beperkte aanbiedingen en aanbiedingen met grote kortingen te vinden, en je kunt ook de AlleFolders app voor je smartphone downloaden om op de hoogte te blijven van de nieuwste Kwantum folder.

Zal KWANTUM aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Kwantum doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Kwantum brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Kwantum, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Kwantum, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van KWANTUM
close

Kwantum concurreert met plaatselijke en internationale merken. Onder de concurrenten vind je Ikea, Leen Bakker, Home24, Beliani, Meubella, Otto, Hay Design en Wehkamp.

Exclusieve voordelen van KWANTUM
close

De beste manier om exclusieve voordelen bij Kwantum te krijgen is door je in te schrijven voor een gratis account en mee te doen aan het Verdien met je Kassabon programma, waar je met je aankopen punten kunt verzamelen die je kunt inwisselen voor kortingsbonnen. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en een tegoed van €5 krijgen bij je volgende aankoop.

Kortingen aangeboden door KWANTUM
close

Aanbiedingen 365 heeft precies de deal die je zoekt voor je volgende aankoop bij Kwantum. Of je nu je huis wilt opfleuren met wat stijlvolle meubels of je werkruimte wilt verfraaien met wat nieuwe decoraties, bij Kwantum ben je aan het juiste adres. Wees er zeker van dat je de beste kortingen en promoties in meubels en accessoires pakt met Aanbiedingen 365 terwijl je door de nieuwste aanbiedingen bladert. Zie wat nieuw en trending is bij Kwantum en mis deze kans niet om te besparen op al je aankopen dankzij Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.kwantum.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.