logo

Laatste aanbiedingen in ROOBOL folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij ROOBOL

Roobol is een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van woninginrichtingsmaterialen, vloeren, gordijnen en andere woonproducten. Het bedrijf heeft een geschiedenis van meer dan 70 jaar en heeft winkels door heel Nederland.

Veelgestelde vragen over ROOBOL

Hoe kan ik geld besparen op ROOBOL?

Geld besparen bij Roobol is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Robool, kunnen klanten een grote selectie van producten vinden tegen gereduceerde prijzen. Ze bieden ook gratis verzending voor online aankopen. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief of Roobol te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door ROOBOL

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Roobol in Nederland voor je heeft. Als je op zoek bent naar vloeren en woninginrichting, bij Roobol vind je alle producten waar je naar op zoek bent en meer. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Roobol.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.roobol.com/

De geschiedenis van ROOBOL: Wat is?

De geschiedenis van Roobol gaat terug tot 1946 met de opening van de eerste winkel in Nederland. In 1953 opende Roobol haar tweede winkel, waar dezelfde producten werden verkocht als in de oorspronkelijke winkel. De zaak groeide gestaag.

Tien jaar na de opening van de tweede winkel, breidde Roobol haar activiteiten uit en opende een derde winkel in Rotterdam. Dit was het begin van een expansieproces dat ertoe leidde dat het bedrijf door het hele land nieuwe winkels opende.

Tegenwoordig heeft Roobol ongeveer 29 winkels, verspreid over de belangrijkste locaties in Nederland, waaronder Amsterdam, Breda, Gouda, Huizen, Barendrecht, Leiden, Rotterdam, Ultrecht, en andere.

Welke merken kan ik vinden bij ROOBOL?

Roobol is gespecialiseerd in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang en vervaardigt en verkoopt dan ook producten onder haar eigen merknaam.

Zal ROOBOL aanbiedingen hebben op Black Friday?

Roobol doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Roobol brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Roobol, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Roobol, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van ROOBOL

Roobol concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Cibo Vloeren, Woon Square, Focke Houtenvloeren, Decorette, Deco Home, Woonmode, Scheltinga Wonen, en andere.

Exclusieve voordelen van ROOBOL

Roobol biedt haar klanten een breed scala van hoge kwaliteit en gunstig geprijsde bestellingen, wanddecoratie en woning verbouwing artikelen. Klanten kunnen bij Roobol ook deskundig advies krijgen om zeker te zijn voordat ze gaan winkelen. Roobol biedt een exclusieve klantenservice en de mogelijkheid om alle producten online te kopen en thuis te ontvangen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ROOBOL

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ROOBOL

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huis & meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 73 Huis & meubilair winkels in Netherlands inclusief ROOBOL en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.