ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ROOBOL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ROOBOL

Roobol is een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van woninginrichtingsmaterialen, vloeren, gordijnen en andere woonproducten. Het bedrijf heeft een geschiedenis van meer dan 70 jaar en heeft winkels door heel Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij ROOBOL?

Bij Roobol kunnen klanten terecht voor een grote verscheidenheid aan producten zoals laminaatvloeren, pvc-vloeren, tapijt, vinylvloeren, parket, deurmatten, onderhoud, ondervloeren, plinten, buitenvloerkleden, ronde vloerkleden, grijze vloerkleden, hoogpolige vloerkleden, wollen vloerkleden, houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, rolgordijnen, bloemetjesbehang, slaapkamerbehang en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over ROOBOL

De geschiedenis van ROOBOL: Wat is?
Open

De geschiedenis van Roobol gaat terug tot 1946 met de opening van de eerste winkel in Nederland. In 1953 opende Roobol haar tweede winkel, waar dezelfde producten werden verkocht als in de oorspronkelijke winkel. De zaak groeide gestaag.

Tien jaar na de opening van de tweede winkel, breidde Roobol haar activiteiten uit en opende een derde winkel in Rotterdam. Dit was het begin van een expansieproces dat ertoe leidde dat het bedrijf door het hele land nieuwe winkels opende.

Tegenwoordig heeft Roobol ongeveer 29 winkels, verspreid over de belangrijkste locaties in Nederland, waaronder Amsterdam, Breda, Gouda, Huizen, Barendrecht, Leiden, Rotterdam, Ultrecht, en andere.

Welke merken kan ik vinden bij ROOBOL?
Open

Roobol is gespecialiseerd in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang en vervaardigt en verkoopt dan ook producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op ROOBOL?
Open

Geld besparen bij Roobol is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Robool, kunnen klanten een grote selectie van producten vinden tegen gereduceerde prijzen. Ze bieden ook gratis verzending voor online aankopen. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief of Roobol te volgen op sociale netwerken, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van ROOBOL
Open

Roobol concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Cibo Vloeren, Woon Square, Focke Houtenvloeren, Decorette, Deco Home, Woonmode, Scheltinga Wonen, en andere.

Exclusieve voordelen van ROOBOL
Open

Roobol biedt haar klanten een breed scala van hoge kwaliteit en gunstig geprijsde bestellingen, wanddecoratie en woning verbouwing artikelen. Klanten kunnen bij Roobol ook deskundig advies krijgen om zeker te zijn voordat ze gaan winkelen. Roobol biedt een exclusieve klantenservice en de mogelijkheid om alle producten online te kopen en thuis te ontvangen.

Zal ROOBOL aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Roobol geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door ROOBOL
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Roobol in Nederland voor je heeft. Als je op zoek bent naar vloeren en woninginrichting, bij Roobol vind je alle producten waar je naar op zoek bent en meer. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Roobol.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.roobol.com/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE