logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BLOKKER folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BLOKKER

De Blokker is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke apparaten, elektronica en huishoudelijke artikelen. Blokker heeft in Nederland een uitgebreid netwerk van winkels verspreid over het hele land en exploiteert ook een online winkel.

Veelgestelde vragen over BLOKKER

Hoe kan ik geld besparen op BLOKKER?

Geld besparen bij Blokker is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Blokker is er een "Sale"-sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Daarnaast zijn er in de fysieke winkels altijd aanbiedingen om van te profiteren. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Blokker te volgen op social media, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste acties. Ook is er gratis verzending voor online aankopen.

Kortingen aangeboden door BLOKKER

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Blokker in Nederland voor u heeft. Als het gaat om huishoudelijke apparaten en elektronica, is Blokker de ideale plek om alles te vinden wat je nodig hebt. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Blokker.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.blokker.nl/

De geschiedenis van BLOKKER: Wat is?

De geschiedenis van Blokker gaat terug tot 1896 met de oprichting door Jacob Blokker en zijn vrouw, Saapke Kuiper.

In de jaren dertig openden de vier zonen van Blokker en Kuiper onder de naam Gebroeders Blokker diverse andere winkels in de Randstad. Deze traditie werd voortgezet door hun nazaten, zodat de Blokker-keten uitgroeide tot een nationale, en uiteindelijk internationale, onderneming.

Welke merken kan ik vinden bij BLOKKER?

Blokker verkoopt producten onder haar eigen merknaam, maar verkoopt ook producten van bekende merken als Philips, Tefal, Siemens, Senseo, Rowenta, Karcher, Bosch, BEKO, AEG, Medisana, Zanussi, Curver, Brabantia, Leifheit, BK, en andere.

Zal BLOKKER aanbiedingen hebben op Black Friday?

Blokker doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Blokker brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Blokker, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Blokker, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BLOKKER

Blokker concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van huishoudelijke apparatuur en elektronica, zoals onder meer Hacker Store, EP, Expert, Retail Insiders en Kieskeurig.

Exclusieve voordelen van BLOKKER

Blokker biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan elektronicaproducten tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en thuis laten bezorgen of in de dichtstbijzijnde winkel afhalen. Blokker biedt ook professioneel advies, zodat klanten met meer vertrouwen kunnen winkelen. Blokker heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.