ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BLOKKER

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BLOKKER

De Blokker is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van huishoudelijke apparaten, elektronica en huishoudelijke artikelen. Blokker heeft in Nederland een uitgebreid netwerk van winkels verspreid over het hele land en exploiteert ook een online winkel.

Zal BLOKKER aanbiedingen hebben op Black Friday?

Blokker geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over BLOKKER

De geschiedenis van BLOKKER: Wat is?
Open

De geschiedenis van Blokker gaat terug tot 1896 met de oprichting door Jacob Blokker en zijn vrouw, Saapke Kuiper.

In de jaren dertig openden de vier zonen van Blokker en Kuiper onder de naam Gebroeders Blokker diverse andere winkels in de Randstad. Deze traditie werd voortgezet door hun nazaten, zodat de Blokker-keten uitgroeide tot een nationale, en uiteindelijk internationale, onderneming.

Welke merken kan ik vinden bij BLOKKER?
Open

Blokker verkoopt producten onder haar eigen merknaam, maar verkoopt ook producten van bekende merken als Philips, Tefal, Siemens, Senseo, Rowenta, Karcher, Bosch, BEKO, AEG, Medisana, Zanussi, Curver, Brabantia, Leifheit, BK, en andere.

Hoe kan ik geld besparen op BLOKKER?
Open

Geld besparen bij Blokker is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website gepubliceerd worden. In de online winkel van Blokker is er een "Sale"-sectie waar klanten een grote selectie van producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Daarnaast zijn er in de fysieke winkels altijd aanbiedingen om van te profiteren. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Blokker te volgen op social media, is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste acties. Ook is er gratis verzending voor online aankopen.

Ontmoet de concurrenten van BLOKKER
Open

Blokker concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van huishoudelijke apparatuur en elektronica, zoals onder meer Hacker Store, EP, Expert, Retail Insiders en Kieskeurig.

Exclusieve voordelen van BLOKKER
Open

Blokker biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan elektronicaproducten tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en thuis laten bezorgen of in de dichtstbijzijnde winkel afhalen. Blokker biedt ook professioneel advies, zodat klanten met meer vertrouwen kunnen winkelen. Blokker heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door BLOKKER
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Blokker in Nederland voor u heeft. Als het gaat om huishoudelijke apparaten en elektronica, is Blokker de ideale plek om alles te vinden wat je nodig hebt. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Blokker.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.blokker.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.