ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MARSKRAMER

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MARSKRAMER

Marskramer is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van huishoudelijke apparatuur en speelgoed. Marskramer heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse markt, met meer dan 50 jaar historie. De onderneming beschikt over een breed netwerk van winkels verspreid over het gehele land.

Wat voor producten kan ik vinden bij MARSKRAMER?

Bij Marskramer kunnen klanten terecht voor een grote verscheidenheid aan producten zoals strijkijzers, blenders, koffiezetapparaten, stofzuigers, broodroosters, weegschalen, elektronische tandenborstels, telefoons, flikken en serviesgoed, strijkplanken, keukenartikelen in het algemeen, mixers, koekenpannen, e.a. Ook verkoopt Marskramer een grote verscheidenheid aan speelgoed voor kinderen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MARSKRAMER

De geschiedenis van MARSKRAMER: Wat is?
Open

Marskramer is in 1940 in Rotterdam opgericht door de familie Huibers. In de jaren tachtig groeide het bedrijf snel en werd het een sterke concurrent van de Blokker huishoudwinkels. In 1993 kwam de keten in handen van Blokker. De meeste Marskramer winkels zijn gevestigd in kleinere steden en dorpen.

In die tijd was er een grote behoefte aan goedkope, eenvoudige huishoudelijke producten. Deze allereerste Marskramer in Rotterdam werd in de loop der jaren een begrip voor goede, maar toch betaalbare artikelen. In de decennia daarna breidde Marskramer haar activiteiten uit en ging ook speelgoed verkopen.

Tegenwoordig is Marskramer in Nederland actief met meer dan 40 franchisewinkels en is het bedrijf eigendom van de Otto Simon Groep.

Welke merken kan ik vinden bij MARSKRAMER?
Open

Marskramer verkoopt producten van bekende merken als Philips, Princess, Bourgini, Inventum, Nedis, Percolator, Severin, Tefal, Eemerio, Cloer, Muse, Melissa, Teesa, Tomado, Tristar, Bormioli, Leifheit, Sunware, Gusta, Excellent, Mepal, BK, Talk, Kneipp, Alert, Bellenblaas, Barbie, Hot Wheels, e.a.

Hoe kan ik geld besparen op MARSKRAMER?
Open

Geld besparen bij Marskramer is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van Marskramer is er een gedeelte "Deals" waar je een ruime keuze aan producten met korting kunt vinden. Door de wekelijkse catalogi van Marskramer te raadplegen, ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van MARSKRAMER
Open

Marskramer concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals o.a. Action, Fruugo, Blokker en Wehkamp.

Exclusieve voordelen van MARSKRAMER
Open

Marskramer biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan producten van huishoudelijke apparaten tot speelgoed tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien kunnen klanten hun producten online kopen en thuis afhalen. Marskramer biedt exclusieve klantenservice en advies in elke winkel.

Zal MARSKRAMER aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Marskramer geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MARSKRAMER
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Marskramer in Nederland voor je heeft. Als het om huishoudelijke apparaten en speelgoed gaat, vind je bij Marskramer alles wat je nodig hebt en meer. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Marskramer.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.marskramer.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE