logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorSØSTRENE GRENE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SØSTRENE GRENE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene is een Deense winkelketen die zich toelegt op de verkoop van artikelen voor woninginrichting en doe-het-zelfartikelen. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in andere landen in Europa en heeft zijn hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken.

Veelgestelde vragen over SØSTRENE GRENE

De geschiedenis van SØSTRENE GRENE: Wat is?
close

De geschiedenis van Søstrene Grene gaat terug tot 1973 met de opening van de eerste winkel in Denemarken door Inger Grene en Knud Cresten Vaupell Olsen. Het merk bleek een succes te zijn en in de daaropvolgende jaren werden nieuwe winkels geopend in Denemarken.

In de jaren '90 en '00 ging de expansie verder en openden ze winkels buiten hun land van herkomst, waaronder Nederland. Sinds de landing in Nederland is Søstrene Grene uitgegroeid tot een erkend merk op de Nederlandse markt.

Tegenwoordig is Søstrene Grene in Nederland actief met in totaal 16 winkels in de belangrijkste regio's van het land. Het is ook aanwezig in andere landen zoals Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk, België, enz.

Welke merken kan ik vinden bij SØSTRENE GRENE?
close

Søstrene Grene is een fabrikant van decoratie- en doe-het-zelfartikelen en verkoopt derhalve producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op SØSTRENE GRENE?
close

Geld besparen bij Søstrene Grene is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die zij op hun officiële website publiceren. Bovendien worden in elke Søstrene Grene-winkel meestal speciale acties gelanceerd. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of door Søstrene Grene te volgen op sociale netwerken kunt u ook op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Zal SØSTRENE GRENE aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Søstrene Grene doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Søstrene Grene brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Søstrene Grene, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Søstrene Grene, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van SØSTRENE GRENE
close

Søstrene Grene concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals IKEA, Bosch Diy, Etsy, Love to be home, en andere.

Exclusieve voordelen van SØSTRENE GRENE
close

Søstrene Grene biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan decoratieproducten. Søstrene Grene is een bedrijf met een lange geschiedenis en een goede reputatie op de markt, dat in vele landen aanwezig is. Op de website van Søstrene Grene kunnen klanten tips en ideeën voor woningdecoratie vinden. Søstrene Grene biedt professioneel advies.

Kortingen aangeboden door SØSTRENE GRENE
close

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Søstrene Grene in Nederland voor u heeft. Als het gaat om goede stijl en decoratie, vindt u bij Søstrene Grene alles waar u naar op zoek bent en meer. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Søstrene Grene.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://sostrenegrene.com/nl

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.