logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorSEATS AND SOFAS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in SEATS AND SOFAS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij SEATS AND SOFAS

Seats and Sofas is een Nederlandse meubelzaak gespecialiseerd in alle soorten zitmeubelen. Met het hoofdkantoor in Sliedrecht, Zuid-Holland, exploiteert het bedrijf een website en 45 winkels in Nederland, België en Duitsland.

Veelgestelde vragen over SEATS AND SOFAS

Hoe kan ik geld besparen op SEATS AND SOFAS?

Bespaar geld bij Seats and Sofas door u te abonneren op hun nieuwsbrief en hun geweldige aanbiedingen te bekijken in de sectie "Aanbiedingen" van hun website.

Kortingen aangeboden door SEATS AND SOFAS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van SEATS AND SOFAS: Wat is?

Seats and Sofas werd in 1994 opgericht in Nederland. Vandaag de dag is het een van de grootste meubelzaken in Nederland, met 21 vestigingen in het land. Het bedrijf heeft ook 8 winkels in België en 16 in Duitsland.

In Nederland zijn winkels te vinden in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Capelle, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hoogeveen, Maassluis, Mijdrecht, Nieuwegein, Oosterhout, Sliedrecht, Uden, Zaandam, Zaltbommel, Zevenaar en Zoeterwoude.

Is SEATS AND SOFAS momenteel open?

De meeste Seats and Sofas-winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen openen ze om 9.00 uur en sluiten ze om 21.00 uur. Op zaterdag zijn ze open van 9:00 tot 17:00 uur. De werktijden kunnen veranderen op feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoe SEATS AND SOFAS producten online te kopen

Seats and Sofas heeft een website waarop u al hun catalogi en aanbiedingen kunt bekijken. De online aankoop van uw zitmeubelen is echter niet mogelijk. Het bedrijf vindt het belangrijk dat u hun producten voelt en ervaart door erin te zitten of te liggen voor uw aankoop.

Welke merken kan ik vinden bij SEATS AND SOFAS?

Seats and Sofas verkoopt haar eigen merk producten. Het bedrijf biedt hoogwaardige zitmeubelen van verschillende soorten stof en leer, en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zal SEATS AND SOFAS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Seats and Sofas doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Seats and Sofas brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Seats and Sofas, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Seats and Sofas, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van SEATS AND SOFAS

Seats and Sofas concurreert met meubelzaken als Jysk, Leen Bakker, Kwantum, Carpetright en Casa.

Hoeveel SEATS AND SOFAS winkels zijn er in het hele land?

Er zijn 21 Seats and Sofas winkels in Nederland. Zuid-Holland heeft ruim 28% van alle winkels in Nederland, maar je kunt in bijna elke provincie locaties vinden. Om een winkel bij jou in de buurt te vinden, ga je naar https://www.seatsandsofas.nl/megastores

Exclusieve voordelen van SEATS AND SOFAS

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Seats and Sofas is door een account aan te maken op hun website. Je kunt ze ook volgen op sociale netwerken en letten op tv- en radioreclames om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.