logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BAENKS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BAENKS

Baenks is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van meubilair en woninginrichting. Baenks heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Heusden-Zolder, België. Baenks is ook sterk vertegenwoordigd in Nederland.

Veelgestelde vragen over BAENKS

Hoe kan ik geld besparen op BAENKS?

Geld besparen bij Baenks is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Baenks. Tegelijkertijd lanceert Baenks vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen

Kortingen aangeboden door BAENKS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BAENKS: Wat is?

Baenks werd in 1926 in België opgericht door de familie Van Thillo. Vanaf het begin heeft Baenks als doel gehad om zijn klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame meubels en woninginrichting.

In de daaropvolgende jaren onderging Baenks een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels, niet alleen in België, maar ook in andere landen. In Nederland landde het in 1991 en sindsdien is het een zeer gerenommeerde winkel op de Nederlandse markt.

Is BAENKS momenteel open?

Baenks winkels in Nederland zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe BAENKS producten online te kopen

Baenks heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Baenks kunnen klanten een grote selectie producten met korting vinden.

Welke merken kan ik vinden bij BAENKS?

Baenks verkoopt producten onder zijn eigen merken en van bekende merken zoals Auping, B&B Italia, Beka, Boddez, Casada, Eames, Henders & Hazel, Hülsta, JORI, Kartell, Leolux, Machalke, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz, Stressless, Tempur-Pedic, Viteo, en vele anderen.

Zal BAENKS aanbiedingen hebben op Black Friday?

Baenks doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Baenks brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Baenks, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Baenks, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BAENKS

Baenks concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Kwantum, Leen Bakker, Wehkamp.

Hoeveel BAENKS winkels zijn er in het hele land?

Baenks is in Nederland actief met drie winkels in Groningen, Huissen en Soest.

Exclusieve voordelen van BAENKS

Klanten kunnen bij Baenks profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Baenks retourneren en ruilen toe. Alle producten die Baenks verkoopt hebben een fabrieksgarantie. Baenks heeft een exclusieve klantenservice.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.