logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in BAUHAUS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BAUHAUS

Bij Bauhaus vindt u gespecialiseerde assortimenten onder één dak.

Veelgestelde vragen over BAUHAUS

Hoe kan ik geld besparen op BAUHAUS?

Als je geld wilt besparen, kun je naar de Bauhaus website gaan en de sale sectie bekijken. Vergeet ook niet om Aanbiedingen 365 te bezoeken om de nieuwste Bauhaus-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door BAUHAUS

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten. Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BAUHAUS: Wat is?

Bauhaus is sinds 2015 in Nederland gevestigd, toen op vrijdag 4 september 2015 het eerste bouwcentrum in Groningen werd geopend.

Is BAUHAUS momenteel open?

Bauhaus' openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur, en zondag van 9:00 tot 18:00 uur.

Hoe BAUHAUS producten online te kopen

Op de website van Bauhaus vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je ook de laatste kortingen en informatie. Bovendien vind je er advies voor het geval je dat nodig hebt.

Welke merken kan ik vinden bij BAUHAUS?

ADMIRAL, Camargue, Gardol, CANTOFLEX, Kingstone, LOGOCLIC, Mixomat, NEPTUNE, PALAZZO, Piardino, Portaferm, STABILIT, Sunfun, Swingcolor, Toolson, COMPLETE en WISENT zijn enkele van de hoogwaardige merken die je bij Bauhaus vindt.

Ontmoet de concurrenten van BAUHAUS

Hornbach, Obi en Tom zijn enkele van Bauhaus' concurrenten.

Hoeveel BAUHAUS winkels zijn er in het hele land?

Bauhaus heeft veel winkels verspreid over Nederland.

Exclusieve voordelen van BAUHAUS

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bauhaus, moet je je abonneren op de website. Op die manier ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals creditcards en informatie over bezorging.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.