homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorGROENRIJK
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van GROENRIJK

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in GROENRIJK

GroenRijk is een Nederlandse winkelketen die zich toelegt op de verkoop van planten, bomen en struiken, zowel voor binnen als voor buiten. GroenRijk is een prestigieus merk in Nederland en heeft een uitgebreid netwerk van winkels verspreid over de belangrijkste streken van het land.

Wat voor producten kan ik vinden bij GROENRIJK?

Bij GroenRijk kunnen klanten een grote verscheidenheid aan producten vinden, van planten, bomen, kerstbomen, tuinbenodigdheden, bloemen, potten, grond en meststoffen, buitenproducten, gieters, en nog veel meer. GroenRijk verkoopt ook benodigdheden voor huisdieren.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over GROENRIJK

De geschiedenis van GROENRIJK: Wat is?
Open

De geschiedenis van GroenRijk gaat terug tot 1968 met de opening van een kleine winkel in Nederland gericht op de verkoop van tuinplanten, bomen en kerstbomen. Later werd dit uitgebreid tot een grote bloemenwinkel. Maar de ambities waren nog groter dan alleen de bloemenwinkel, en dus breidden ze in 1997 de zaak uit en openden officieel als GroenRijk tuincentrum.

GroenRijk wordt beschouwd als een van de duurzaamste tuincentra in Nederland, en in de decennia na de oprichting verwierf het een grote reputatie op de Nederlandse markt. GroenRijk is een franchiseformule in de tuincentrum sector, dus veel van zijn winkels worden door franchisenemers geëxploiteerd.

Tegenwoordig is GroenRijk in Nederland actief via 24 winkels, verdeeld over 9 provincies.

Welke merken kan ik vinden bij GROENRIJK?
Open

GroenRijk verkoopt producten van bekende merken als Gardena, Wolf-Garten, Pokon, Elho, Talen Tools, onder andere. Ze verkopen ook producten onder hun eigen merk GroenRijk.

Hoe kan ik geld besparen op GROENRIJK?
Open

Geld besparen bij GroenRijk is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. In de online winkel van GroenRijk is het mogelijk een grote keuze aan producten met korting te vinden. Ook kunnen klanten, door zich op de nieuwsbrief te abonneren of GroenRijk op sociale netwerken te volgen, op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van GROENRIJK
Open

GroenRijk concurreert in Nederland met andere winkelketens die zich richten op de verkoop van planten en bomen, zoals Plantje, Neutkens Planten, Bomen En Planten Online, Tenhoven Bomen, Tuinland, en andere.

Exclusieve voordelen van GROENRIJK
Open

GroenRijk biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan planten, bomen en tuinbenodigdheden tegen zeer gunstige prijzen. Ook kunnen klanten in de online winkel winkelen en hun bestelling thuis laten bezorgen of afhalen in de dichtstbijzijnde GroenRijk winkel. De online winkel van GroenRijk biedt zelfs Gift Cards voor speciale gelegenheden. Cadeaukaarten zijn verkrijgbaar van €10 tot €150. Het bedrijf biedt een exclusieve klantenservice, en ook professioneel advies voor tuindecoratie.

Zal GROENRIJK aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

GroenRijk geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door GROENRIJK
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en promoties die GroenRijk in Nederland voor je heeft. Als het om planten en tuinen gaat, is GroenRijk de groenste plek in Nederland om alles te vinden wat je nodig hebt om je buiten te verfraaien. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog geld te besparen met GroenRijk.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.groenrijk.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE