logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in KARWEI folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij KARWEI

Karwei is een Nederlandse bouwmarkt. Het heeft momenteel 136 winkels in Nederland en het hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

Veelgestelde vragen over KARWEI

Hoe kan ik geld besparen op KARWEI?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Karwei. Met elke euro die je bij Karwei uitgeeft, kun je Clublid worden en heitjes sparen. Voor elke 100 heitjes krijg je euro korting. Vergeet niet dat je ook 250 heitjes gratis krijgt als welkomstgeschenk als je lid wordt.

Kortingen aangeboden door KARWEI

Vind de nieuwste aanbiedingen en acties van Karwei alleen met Aanbiedingen 365. Karwei, de bouwmarkt met een voorliefde voor DIY en inrichting, maakt stijlvol wonen voor iedereen toegankelijk. Met hun collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires creëer je je eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past. Ontvang de nieuwste kortingen en sale deals van Karwei met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.karwei.nl/

De geschiedenis van KARWEI: Wat is?

Het verhaal van Karwei begon meer dan 40 jaar geleden toen op 14 mei 1975 de eerste Karweibouwmarkt-winkel in Utrecht werd geopend. Daar werd vanaf 1967 jaarlijks de doe-het-zelf-beurs 'Karwei' gehouden in de Jaarbeurs. Na het aanvankelijke succes groeide de winkel snel en in 1991 werd Karwei Holland Nationaal BV onderdeel van de franchiseorganisatie Intergamma. De winkelketen is momenteel actief in meerdere winkels in het land.

Welke merken kan ik vinden bij KARWEI?

Karwei verkoopt en distribueert een grote selectie merkproducten, waaronder Explore, Nederlands Flavor, Grand 1888, Bosch, Duracc, Varta, Carpoint, VMF, Kemetyl, Rotadrill, Geen merk, WOOOD, Wakefield en meer. Het bedrijf commercialiseert ook producten onder hun eigen private label.

Zal KARWEI aanbiedingen hebben op Black Friday?

Karwei doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Karwei brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Karwei, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Karwei, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van KARWEI

De belangrijkste concurrenten van Karwei zijn andere bouwmarkten in Nederland, zoals Gamma, Brom, Ijzerhandel Fillet, O&O Ijzerwaren, Ijzerhandel Zuid, Praxis en Houthandel Schmidt.

Exclusieve voordelen van KARWEI

U kunt genieten van de exclusieve voordelen van Karwei door u aan te melden voor de nieuwsbrief van de winkel en regelmatig leuke voordelen en updates in uw inbox te ontvangen. Klanten kunnen ook een Mijn Karwei-account aanmaken en profiteren van meerdere voordelen. Met je account heb je vanaf al je apparaten toegang tot je winkelwagen, bestel je sneller met je opgeslagen adresgegevens en nog veel meer.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.