logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van KARWEI

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van KARWEI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in KARWEI

Karwei is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van bouwmaterialen en doe-het-zelfproducten. Karwei heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Broek op Langedijk, Nederland.

Veelgestelde vragen over KARWEI

De geschiedenis van KARWEI: Wat is?
close

Karwei werd in 1971 opgericht in Nederland. Vanaf het begin heeft Karwei zich ten doel gesteld haar klanten bouwmaterialen en doe-het-zelf producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

In de daaropvolgende jaren onderging Karwei een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in de hele country, waardoor het een toonaangevend bedrijf op de Nederlandse markt werd.

Welke merken kan ik vinden bij KARWEI?
close

Karwei verkoopt producten van bekende merken zoals Knauf, Ytong, Isover, Rockwool, Saint-Gobain, Wienerberger, Vandersanden, MBI, Quikmix, Bosch, Makita, DeWalt, Stanley, Gardena, Black & Decker, WOLF, Fiskars, Rubi, Quick-Step, Meister en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op KARWEI?
close

Geld besparen bij Karwei is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties op hun officiële website. Op Aanbiedingen365 vind je ook alle deals en promoties bij Karwei. Daarnaast publiceert Karwei vaak kortingsbonnen voor haar klanten. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Karwei te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste deals.

Ontmoet de concurrenten van KARWEI
close

Karwei concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Gamma, Hornbach en Praxis.

Is KARWEI momenteel open?
close

Karwei winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel KARWEI winkels zijn er in het hele land?
close

Karwei is in Nederland actief via meer dan 130 winkels in onder andere Amsterdam, Overijssel, Drenthe en Friesland.

Hoe KARWEI producten online te kopen
close

Karwei heeft een exclusieve webwinkel. In de Karwei online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van KARWEI
close

Klanten kunnen bij Karwei profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Karwei retourneren en ruilen toe. Op de officiële website van Karwei is er een sectie "Inspiratie", waar klanten bouw- en decoratie-ideeën kunnen vinden. Karwei heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door KARWEI
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.