logo
homeIcon
  1. separatorBouwmarkten
  2. separatorINTRATUIN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in INTRATUIN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij INTRATUIN

Intratuin is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tuingerelateerde producten. De winkel heeft momenteel meer dan 60 actieve winkels in Nederland en België

Veelgestelde vragen over INTRATUIN

De geschiedenis van INTRATUIN: Wat is?
close

Het verhaal van Intratuin begon toen acht ondernemers hun krachten bundelden in 1980. Ze hadden één ding gemeen: een uitgesproken visie. Dit was een succes en snel namen ze de volgende stap als een uniforme verkoopformule, samen promoten ze onder de naam ‘Intratuin’ en opende hun eerste winkel in 1998.

In de volgende jaren bleef de groep groeien en uitbreiden. Momenteel opent Intratuin nog steeds nieuwe winkels in België en Duitsland. Van hun 65 vestigingen, zijn er 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. Alle winkels samen hebben meer dan 3.300 medewerkers in dienst, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten.

Welke merken kan ik vinden bij INTRATUIN?
close

Bij Intratuin kunt u een groot scala aan verschillende merken vinden voor elke voorkeur, inclusief Van der Leeden, Terra, Purina, ECO Style, Natura,Talen Tools, Philips, Pedigree en meer. De winkel verkoopt ook huismerken zoals Everydays, Factory Petite en Intratuin.

Hoe kan ik geld besparen op INTRATUIN?
close

Klanten kunnen geld besparen met Intratuin door hun app te downloaden en korting vouchers elke maand ontvangen, en ook gratis producten die u kunt ophalen bij uw dichtstbijzijnde Intratuin. Vergeet niet om de Aanbieding sectie van Intratuin te bekijken op hun website om hun laagst geprijsde items en de beste deals te vinden.

Zal INTRATUIN aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Intratuin doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van de belangrijkste nationale en internationale tuin- en bouwmerken.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Intratuin brochures vinden om het huis van je dromen te bouwen, die langverwachte verbouwing te doen, de stijl van je kamers te veranderen met een nieuwe verfbeurt en je tuin stralend te houden.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op hand- en elektrische boormachines, slijpmachines, compressoren, schroevendraaiers, gereedschapssets, hamers, zagen, snijtafels, bandschuurmachines, vlakschuurmachines, soldeerbouten, enz.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Intratuin, die allerlei kortingen heeft op producten van grote tuin- en bouwmerken.

Naast de catalogi van de belangrijkste tuin- en bouwwinkels in de land zoals Intratuin, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van tuin- en bouwproducten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van INTRATUIN
close

De voornaamste concurrenten van Intratuin zijn andere vergelijkbare winkels en tuincentra zoals Wildernis, Tuincentrum en La Tulipe.

Exclusieve voordelen van INTRATUIN
close

Er zijn veel manieren waarop u exclusieve voordelen kunt krijgen met Intratuin. Abonneer op de nieuwsbrief van Intratuin en loop geen een van hun activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips mis. Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen elke week.

Kortingen aangeboden door INTRATUIN
close

Ontdek de nieuwste aanbiedingen en promoties van Intratuin, alleen met Aanbiedingen 365, en ontdek waarom zoveel mensen ervoor blijven kiezen. Intratuin streeft ernaar mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vind uw dichtstbijzijnde vestiging vol met de mooiste planten, tuinmeubelen en nog veel meer. Ontvang met Aanbiedingen 365 de laatste kortingen en uitverkoopdeals van de grootste groenaanbieder van Nederland.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.intratuin.nl/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.