logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorBERT PLANTAGIE

Laatste aanbiedingen in BERT PLANTAGIE folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BERT PLANTAGIE

Bert Plantagie is een traditioneel Nederlands meubelbedrijf met een lange geschiedenis. Het bedrijf is nu een gevestigd merk dat wordt verkocht in veel woonwinkels in verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland met kantoorpersoneel en administratie, maar ook het ontwerpteam, productontwikkeling en een grote logistieke en expeditieafdeling.

Veelgestelde vragen over BERT PLANTAGIE

Hoe kan ik geld besparen op BERT PLANTAGIE?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Bert Plantagie. Je kunt bijvoorbeeld naar de Sales-sectie op de website gaan, waar je kortingen op allerlei producten vindt. Vergeet ook niet om Aanbiedingen 365 te bezoeken om de nieuwste Bert Plantagie catalogi te bekijken en te profiteren van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door BERT PLANTAGIE

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BERT PLANTAGIE: Wat is?

De oorsprong gaat terug tot 1958 toen Johannes Smits 'Smits Steel Meubelen' startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren tachtig specialiseerde Smits zich in meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen.

In 2000 werd het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf gaf en een nieuwe koers uitzette. De Bert Plantagie collectie is meer gericht op de consumentenmarkt, geleid door het subtiele design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes.

Is BERT PLANTAGIE momenteel open?

Bert Plantagie opent haar deuren van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00.

Hoe BERT PLANTAGIE producten online te kopen

Op de website van Bert Plantagie vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De online winkel biedt ook een snelle levering van gekochte producten en een professionele aftersalesservice voor alle merken en producten.

Welke merken kan ik vinden bij BERT PLANTAGIE?

Bert Plantagie ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen merk producten. Elk product dat ze maken, wordt gemaakt volgens de hoogste normen en met de beste materialen.

Zal BERT PLANTAGIE aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bert Plantagie doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Bert Plantagie brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Bert Plantagie, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Bert Plantagie, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BERT PLANTAGIE

Leen Bakker, Blokker, Xenos, Kwantum en Jysk zijn enkele concurrenten van Bert Plantagie.

Hoeveel BERT PLANTAGIE winkels zijn er in het hele land?

Bert Plantagie heeft een groot aantal winkels door heel Europa.

Exclusieve voordelen van BERT PLANTAGIE

Als je exclusieve voordelen wilt krijgen bij Bert Plantagie, moet je je inschrijven op de website. Op die manier ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Je kunt ook op verschillende manieren betalen voor wat je hebt gekocht, bijvoorbeeld met je bankpas of creditcard.

Je kunt Bert Plantagie ook volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram voor de nieuwste informatie, kortingen en kortingsbonnen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BERT PLANTAGIE

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BERT PLANTAGIE

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huis & meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 73 Huis & meubilair winkels in Netherlands inclusief BERT PLANTAGIE en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.