logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in TOTAALBED folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij TOTAALBED

totaalBED is de zelfbenoemde slaapspecialist van Nederland met een assortiment slaapkamerartikelen op voorraad. Alle producten die in de winkels worden verkocht zijn van Europese makelij, waardoor we een hoge kwaliteit en lage prijzen kunnen handhaven.

Veelgestelde vragen over TOTAALBED

Hoe kan ik geld besparen op TOTAALBED?

totaalBED biedt op haar website een specifieke sectie van populaire artikelen tegen gereduceerde prijzen, waardoor het voor alle budgetten mogelijk is om bij de online winkel te winkelen. Het platform maakt gratis levering en montage, 90 nachten proefslapen, Europese productie, uitstekende kwaliteit en concurrerende prijs mogelijk.

Kortingen aangeboden door TOTAALBED

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TOTAALBED: Wat is?

Met een grote territoriale inzet door het hele land heeft totaalBED naast de webwinkel 22 vestigingen. Als bedrijfstraditie geeft totaalBED klanten ook de mogelijkheid om hun nieuwe matras 90 nachten te testen met het alternatief om een beter presterende matras te kopen door het verschil na afloop van de testperiode te betalen.

Is TOTAALBED momenteel open?

Met uitzondering van feestdagen zijn totaalBED-winkels elke dag van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Ze hebben 22 winkels in het land met de meest complete productcatalogus waar je het artikel kunt kiezen dat het beste bij je portemonnee past.

Hoe TOTAALBED producten online te kopen

De totaalBED online winkel heeft, naast een grote catalogus met aanbiedingen die alleen via het web verkrijgbaar zijn, een interessant panorama van aanvullende diensten zoals thuisbezorging, gratis installatie en de mogelijkheid om de koopwaar 90 dagen te testen.

Welke merken kan ik vinden bij TOTAALBED?

totaalBED werkt met eigen merkproducten die ze inkopen bij de beste Europese fabrikanten die in opdracht werken. Het bedrijf gebruikt de hoogste kwaliteit materialen op het continent.

Zal TOTAALBED aanbiedingen hebben op Black Friday?

totaalBED doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste totaalBED brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals totaalBED, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals totaalBED, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van TOTAALBED

totaalBED concurreert met internationale ketens als Ikea en lokale ketens als Bode Bedeen en The Frozen Fountain.

Hoeveel TOTAALBED winkels zijn er in het hele land?

De keten heeft in totaal 22 vestigingen met epicentrum in de stad Amsterdam maar ook in onder andere Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Emmen, Enschede, Groningen, Harderwijk en Rotterdam.

Exclusieve voordelen van TOTAALBED

De mogelijkheid om de koopwaar 90 dagen te testen zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een beter product als het oorspronkelijk gekochte product niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval levert het bedrijf een nieuwe matras bij je thuis, haal je de eerste aankoop op en rekenen wij slechts €50 aan servicekosten.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.