ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van BONI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BONI

Boni is een supermarktketen uit Nederland met een sterke aanwezigheid in het hele land. Boni zet zich sterk in voor milieubehoud en streeft voortdurend naar verbetering van zijn energiebeheersysteem en is op weg naar een CO2-neutrale supermarktketen.

Zal BONI aanbiedingen hebben op Black Friday?

Boni geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over BONI

De geschiedenis van BONI: Wat is?
Open

Boni is in 1972 opgericht door Gerrit Klaassen en is van oorsprong een echt familiebedrijf. De naam Boni komt van het woord bonus dat is afgeleid van het Latijnse woord 'Boni', wat 'van het goede' betekent. De eerste winkel had al een echte discount uitstraling.

In het begin was de winkel eenvoudig ingericht met houten rekken en had een zeer voordelig, maar breed assortiment. Boni was onderdeel van Prisma Food Retail, maar toen Prisma in 2001 werd verkocht aan de levensmiddelengroothandel Sligro Food Group, werd het een zelfstandige supermarktketen. Het bedrijf is een van de veertien leden van de inkoopvereniging Superunie.

Tegenwoordig heeft Boni supermarkten in totaal 43 winkels, waarvan filiaal Nijkerk Wheemplein de grootste is met een vloeroppervlakte van 1950 m². De winkels zijn gevestigd in het midden, westen en noorden van het land, voornamelijk in plaatsen die grenzen aan de snelweg A28.

Welke merken kan ik vinden bij BONI?
Open

Boni verkoopt producten van bekende merken als Pampers, Amstel, Gulpener, Heineken, M&M, Texels, Hertog Jan, Coebergh, Bacardí, Dacosta, Chio Pom, Lay's, Pringles, Andrélon, Palmolive, Head & Shoulders, Hegron, Wella, Aviko, Kwekkeboom, Mora, Frikandellen, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op BONI?
Open

Geld besparen bij Boni supermarkten is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Bovendien publiceert Boni wekelijkse catalogi met nieuwe aanbiedingen waar klanten van kunnen profiteren. Door Boni te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van BONI
Open

Boni concurreert in Nederland met andere supermarktketens zoals Albert Heijn, Aldi, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hanos, Jan Linders, Hoogvliet, Makro, Mitra, Nettorama, Plus, en andere.

Exclusieve voordelen van BONI
Open

Boni biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan cosmetische en niet-cosmetische producten tegen zeer concurrerende prijzen. In tegenstelling tot andere supermarktketens zet Boni zich in voor een duurzaam milieu en zijn de winkels energiezuinig. Op de website van Boni kunnen klanten artikelen vinden over milieuzorg en energiebesparing.

Kortingen aangeboden door BONI
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Boni in Nederland voor u heeft. Het grootste assortiment producten en het meest comfortabele winkelen wordt u aangeboden door Boni. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij Boni.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://bonisupermarkt.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.