logo

Laatste aanbiedingen in BONI folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij BONI

Boni is een supermarktketen uit Nederland met een sterke aanwezigheid in het hele land. Boni zet zich sterk in voor milieubehoud en streeft voortdurend naar verbetering van zijn energiebeheersysteem en is op weg naar een CO2-neutrale supermarktketen.

Veelgestelde vragen over BONI

Hoe kan ik geld besparen op BONI?

Geld besparen bij Boni supermarkten is heel gemakkelijk door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Bovendien publiceert Boni wekelijkse catalogi met nieuwe aanbiedingen waar klanten van kunnen profiteren. Door Boni te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door BONI

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van BONI: Wat is?

Boni is in 1972 opgericht door Gerrit Klaassen en is van oorsprong een echt familiebedrijf. De naam Boni komt van het woord bonus dat is afgeleid van het Latijnse woord 'Boni', wat 'van het goede' betekent. De eerste winkel had al een echte discount uitstraling.

In het begin was de winkel eenvoudig ingericht met houten rekken en had een zeer voordelig, maar breed assortiment. Boni was onderdeel van Prisma Food Retail, maar toen Prisma in 2001 werd verkocht aan de levensmiddelengroothandel Sligro Food Group, werd het een zelfstandige supermarktketen. Het bedrijf is een van de veertien leden van de inkoopvereniging Superunie.

Tegenwoordig heeft Boni supermarkten in totaal 43 winkels, waarvan filiaal Nijkerk Wheemplein de grootste is met een vloeroppervlakte van 1950 m². De winkels zijn gevestigd in het midden, westen en noorden van het land, voornamelijk in plaatsen die grenzen aan de snelweg A28.

Is BONI momenteel open?

Boni opent zijn deuren elke dag. Van maandag tot en met zaterdag is het geopend van 7:30 tot 21:00 uur. Op zondag is het geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

Hoe BONI producten online te kopen

Op de website van Boni vind je niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De online winkel biedt ook een snelle levering van gekochte producten en een professionele after-sales service voor alle merken en producten.

Welke merken kan ik vinden bij BONI?

Boni verkoopt producten van bekende merken als Pampers, Amstel, Gulpener, Heineken, M&M, Texels, Hertog Jan, Coebergh, Bacardí, Dacosta, Chio Pom, Lay's, Pringles, Andrélon, Palmolive, Head & Shoulders, Hegron, Wella, Aviko, Kwekkeboom, Mora, Frikandellen, onder andere.

Zal BONI aanbiedingen hebben op Black Friday?

Boni doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Boni brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Boni, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Boni, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van BONI

Boni concurreert in Nederland met andere supermarktketens zoals Albert Heijn, Aldi, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hanos, Jan Linders, Hoogvliet, Makro, Mitra, Nettorama, Plus, en andere.

Hoeveel BONI winkels zijn er in het hele land?

Boni heeft meer dan 43 winkels in Nederland.

Exclusieve voordelen van BONI

Boni biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan cosmetische en niet-cosmetische producten tegen zeer concurrerende prijzen. In tegenstelling tot andere supermarktketens zet Boni zich in voor een duurzaam milieu en zijn de winkels energiezuinig. Op de website van Boni kunnen klanten artikelen vinden over milieuzorg en energiebesparing.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BONI

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BONI

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief BONI en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.