ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PLUS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PLUS

Plus is een Nederlandse coöperatieve supermarktketen met hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf heeft 270 winkels in heel Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij PLUS?

Het assortiment van Plus bestaat uit groenten, fruit, vlees,niet-alcoholische dranken, zuivelproducten, snacks, kaas, pasta, frisdranken, hygiëneartikelen, bakkerij- en gebakproducten en meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PLUS

De geschiedenis van PLUS: Wat is?
Open

De oorsprong van de Plus ligt in tientallen Nederlandse coöperaties die in de jaren 1920 actief waren. In 1928 richtten zij de Cooperative Bond van Kruideniers Inkoopvereniging Het Nederlands Sperwerverbond op en begonnen de handel onder de naam Sperwer. De Sparrowhawk formule bleef in de jaren die volgden groeien, maar werd vervangen door de 4=6 formule. Later werd hetovergeleend aan Plusmarkt en uiteindelijk verscheen de plusnaam in 2001. In de jaren daarna breidde de supermarktketen zich uit over het hele land en groeide uit tot een belangrijke speler op de Nederlandse voedselmarkt.

Welke merken kan ik vinden bij PLUS?
Open

Bij Plus vindt u een grote selectie merkproducten van internationale en lokale merken. Onder hen vindt u Coca-Cola, Nestlé, Always, Nivea, Pampers, Gillette, Pedigree, Knorr, Philips, Lays, Nescafé en M&M's, naast vele anderen. De supermarkt verkoopt en distribueert ook eigen private labels onder de naam 'PLUS'.

Hoe kan ik geld besparen op PLUS?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Plus. Klanten kunnen momenteel beschikbare kortingen claimen bij Plus en hun meerdere promoties ontdekken. De supermarkt biedt ook gratis bezorging op hun promotionele producten. Met de wekelijkse aanbiedingen uit onze brochure bent u verzekerd van een goede prijs.

Ontmoet de concurrenten van PLUS
Open

Plus concurreert vooral met andere Nederlandse supermarktketens als Jumbo, Albert Heijn, Dirk, Jan Linders, Coop, DekaMarkt, Aldi, Lidl, Vomar en C1000.

Exclusieve voordelen van PLUS
Open

Met Plus zijn er veel exclusieve voordelen waar hun klanten van kunnen profiteren. U kunt dee Plus-app downloaden en een boodschappenlijstje maken, een bestelling plaatsen en deze met een druk op de knop plaatsen om deze te laten bezorgen of ophalen, waar en wanneer het u uitkomt. Vergeet niet dat klanten zich ook kunnen abonneren op de nieuwsbrief van Plus en aanbiedingen, savings en de beste recepten kunnen ontvangen.

Zal PLUS aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Plus geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door PLUS
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Plus alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel klanten ervoor blijven kiezen. Plus houdt van lekker eten voor iedereen. De supermarkt levert kwalitatief hoogwaardige, gezonde, maar vooral zeertas ty producten. Plus selecteert verse producten met een duidelijke oorsprong en geweldige smaak. Goed voor jou, de buurt, het milieu en degenen die het produceren. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Plus met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.plus.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE