ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PLUS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PLUS

Plus is een Nederlandse coöperatieve supermarktketen met hoofdkantoor in Utrecht. Het bedrijf heeft 270 winkels in heel Nederland.

Veelgestelde vragen over PLUS

De geschiedenis van PLUS: Wat is?
Open

De oorsprong van de Plus ligt in tientallen Nederlandse coöperaties die in de jaren 1920 actief waren. In 1928 richtten zij de Cooperative Bond van Kruideniers Inkoopvereniging Het Nederlands Sperwerverbond op en begonnen de handel onder de naam Sperwer. De Sparrowhawk formule bleef in de jaren die volgden groeien, maar werd vervangen door de 4=6 formule. Later werd hetovergeleend aan Plusmarkt en uiteindelijk verscheen de plusnaam in 2001. In de jaren daarna breidde de supermarktketen zich uit over het hele land en groeide uit tot een belangrijke speler op de Nederlandse voedselmarkt.

Welke merken kan ik vinden bij PLUS?
Open

Bij Plus vindt u een grote selectie merkproducten van internationale en lokale merken. Onder hen vindt u Coca-Cola, Nestlé, Always, Nivea, Pampers, Gillette, Pedigree, Knorr, Philips, Lays, Nescafé en M&M's, naast vele anderen. De supermarkt verkoopt en distribueert ook eigen private labels onder de naam 'PLUS'.

Hoe kan ik geld besparen op PLUS?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met Plus. Klanten kunnen momenteel beschikbare kortingen claimen bij Plus en hun meerdere promoties ontdekken. De supermarkt biedt ook gratis bezorging op hun promotionele producten. Met de wekelijkse aanbiedingen uit onze brochure bent u verzekerd van een goede prijs.

Ontmoet de concurrenten van PLUS
Open

Plus concurreert vooral met andere Nederlandse supermarktketens als Jumbo, Albert Heijn, Dirk, Jan Linders, Coop, DekaMarkt, Aldi, Lidl, Vomar en C1000.

Exclusieve voordelen van PLUS
Open

Met Plus zijn er veel exclusieve voordelen waar hun klanten van kunnen profiteren. U kunt dee Plus-app downloaden en een boodschappenlijstje maken, een bestelling plaatsen en deze met een druk op de knop plaatsen om deze te laten bezorgen of ophalen, waar en wanneer het u uitkomt. Vergeet niet dat klanten zich ook kunnen abonneren op de nieuwsbrief van Plus en aanbiedingen, savings en de beste recepten kunnen ontvangen.

Kortingen aangeboden door PLUS
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Plus alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom zoveel klanten ervoor blijven kiezen. Plus houdt van lekker eten voor iedereen. De supermarkt levert kwalitatief hoogwaardige, gezonde, maar vooral zeertas ty producten. Plus selecteert verse producten met een duidelijke oorsprong en geweldige smaak. Goed voor jou, de buurt, het milieu en degenen die het produceren. Ontvang de nieuwste kortingen en uitverkoopdeals van Plus met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.plus.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.