homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorDEKAMARKT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DEKAMARKT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DEKAMARKT

DekaMarkt is een Nederlandse detailhandelsonderneming die een keten van supermarkten in het land exploiteert. Het bedrijf heeft 81 winkels verspreid over het hele land, in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland.

Veelgestelde vragen over DEKAMARKT

De geschiedenis van DEKAMARKT: Wat is?
Open

DekaMarkt is ontstaan in 1941 toen Dirk Kat zijn eerste kruidenierswinkel opende in Velsen-Noord. Een paar jaar later opende Dirk Kat's eerste zelfbedieningswinkel onder de naam Kijkspreis in 1949, de eerste echte supermarkt van het land. De naam werd in de jaren vijftig zo invloedrijk dat het een synoniem werd voor alle zelfbedieningswinkels in Nederland.

In de loop der jaren breidde DekaMarkt zich verder uit over het hele land en opende 81 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Naast de filialen exploiteert de familiesupermarkt ook een online wijnmarkt, een bezorgservice en een tankstation. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV.

Welke merken kan ik vinden bij DEKAMARKT?
Open

DekaMarkt verkoopt en distribueert een grote selectie van merkproducten. De klanten kunnen onder andere Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Knorr, Pampers, 7Up, Zwarte Reus en Weight Care vinden. De supermarktketen brengt ook het eigen merk '1 de Beste' op de markt.

Hoe kan ik geld besparen op DEKAMARKT?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen met DekaMarkt. Klanten kunnen de wekelijkse aanbiedingen van DekaMarkt bekijken om hun laagst geprijsde boodschappen te vinden die slechts voor een korte periode beschikbaar zijn. Je kunt ook hun nieuwe spaarprogramma uitproberen en een Smaakmaker worden waarmee je punten kunt sparen voor kortingen, cadeaus en leuke extra's.

Ontmoet de concurrenten van DEKAMARKT
Open

De belangrijkste concurrenten van DekaMarkt zijn andere lokale supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Hoogvliet, Plus, Dirk, Jan Linders, Coop en Aldi.

Exclusieve voordelen van DEKAMARKT
Open

Klanten kunnen genieten van vele exclusieve voordelen bij DekaMarkt. U kunt uw gebak direct online bestellen op de website van DekaMarkt en kiezen uit een breed assortiment van vers gebak. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van DekaMarkt en ontvang als eerste hun laatste nieuws, aanbiedingen en kortingen.

Kortingen aangeboden door DEKAMARKT
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van DekaMarkt alleen met Aanbiedingen 365. Krijg bijzondere kwaliteit, aandacht en service met DekaMarkt. Je vindt er een verrassende wereld van eten en drinken met het breedste assortiment verse noten, ambachtelijke kazen, smaakvolle broden en nog veel meer. Ontdek de laatste kortingen en sale deals van DekaMarkt met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.dekamarkt.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.