logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorDEKAMARKT

Laatste aanbiedingen in DEKAMARKT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DEKAMARKT

DekaMarkt is een Nederlandse detailhandelsonderneming die een keten van supermarkten in het land exploiteert. Het bedrijf heeft 81 winkels verspreid over het hele land, in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland.

Veelgestelde vragen over DEKAMARKT

Hoe kan ik geld besparen op DEKAMARKT?

Er zijn veel manieren om geld te besparen met DekaMarkt. Klanten kunnen de wekelijkse aanbiedingen van DekaMarkt bekijken om hun laagst geprijsde boodschappen te vinden die slechts voor een korte periode beschikbaar zijn. Je kunt ook hun nieuwe spaarprogramma uitproberen en een Smaakmaker worden waarmee je punten kunt sparen voor kortingen, cadeaus en leuke extra's.

Kortingen aangeboden door DEKAMARKT

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van DekaMarkt alleen met Aanbiedingen 365. Krijg bijzondere kwaliteit, aandacht en service met DekaMarkt. Je vindt er een verrassende wereld van eten en drinken met het breedste assortiment verse noten, ambachtelijke kazen, smaakvolle broden en nog veel meer. Ontdek de laatste kortingen en sale deals van DekaMarkt met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.dekamarkt.nl/

De geschiedenis van DEKAMARKT: Wat is?

DekaMarkt is ontstaan in 1941 toen Dirk Kat zijn eerste kruidenierswinkel opende in Velsen-Noord. Een paar jaar later opende Dirk Kat's eerste zelfbedieningswinkel onder de naam Kijkspreis in 1949, de eerste echte supermarkt van het land. De naam werd in de jaren vijftig zo invloedrijk dat het een synoniem werd voor alle zelfbedieningswinkels in Nederland.

In de loop der jaren breidde DekaMarkt zich verder uit over het hele land en opende 81 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Naast de filialen exploiteert de familiesupermarkt ook een online wijnmarkt, een bezorgservice en een tankstation. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV.

Welke merken kan ik vinden bij DEKAMARKT?

DekaMarkt verkoopt en distribueert een grote selectie van merkproducten. De klanten kunnen onder andere Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Knorr, Pampers, 7Up, Zwarte Reus en Weight Care vinden. De supermarktketen brengt ook het eigen merk '1 de Beste' op de markt.

Zal DEKAMARKT aanbiedingen hebben op Black Friday?

DekaMarkt doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste DekaMarkt brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals DekaMarkt, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals DekaMarkt, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van DEKAMARKT

De belangrijkste concurrenten van DekaMarkt zijn andere lokale supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Hoogvliet, Plus, Dirk, Jan Linders, Coop en Aldi.

Exclusieve voordelen van DEKAMARKT

Klanten kunnen genieten van vele exclusieve voordelen bij DekaMarkt. U kunt uw gebak direct online bestellen op de website van DekaMarkt en kiezen uit een breed assortiment van vers gebak. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van DekaMarkt en ontvang als eerste hun laatste nieuws, aanbiedingen en kortingen.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij DEKAMARKT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij DEKAMARKT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief DEKAMARKT en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.