ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DIRK

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DIRK

Dirk, voorheen bekend als Dirk van den Broek, is een Nederlandse supermarktketen die 121 winkels in verschillende provincies in Nederland exploiteert. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Amsterdam.

Wat voor producten kan ik vinden bij DIRK?

Deze supermarktketen biedt een breed assortiment aan producten zoals diepvriesproducten, vers en bewerkt vlees, bakkerij-ingrediënten, melk en zuivelvrije producten, verse en diepgevroren schaal- en schelpdieren, aardappelen, groente en fruit, brood en koek, zoute snacks, zoetwaren, koffie, bier, wijn, non-alcoholische dranken, diervoeding en onder andere cornflakes.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DIRK

De geschiedenis van DIRK: Wat is?
Open

Het oorspronkelijke bedrijf werd in 1942 opgericht door Dirk van den Broek als een melkwinkel in Amsterdam. Later, in 1948, werd de winkel omgebouwd tot een zelfbedieningsmarkt. Vanwege het succes van de zelfbediening verhuisde Dirk van den Broek naar een groter pand op de andere hoek van de straat. Dirk's zaak bleef groeien totdat in 1953 de eerste Dirk supermarkt werd geopend, ook gevestigd in Amsterdam. De grote supermarkt groeide uit tot een groot succes. De melkhandel die ruim 70 jaar geleden begon, groeide uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1,6 miljoen klanten per week en 121 vestigingen.

Welke merken kan ik vinden bij DIRK?
Open

Dirk verkoopt en distribueert een grote selectie van verschillende merkproducten, maar ook hun eigen huismerk '1 de Beste', dat producten van topkwaliteit levert voor een Dirk-prijs. Klanten kunnen Coca-Cola, Ariel, Pampers, Cheetos, Doritos, Spa, Lays, Heinz, Heineken, Starbucks, Nescafé, en nog veel meer vinden.

Hoe kan ik geld besparen op DIRK?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Dirk. Klanten kunnen Dirk's laatste uitverkoopaanbiedingen en aanbiedingen en hun laagst geprijsde artikelen direct op hun website bekijken. Laat u elke week verrassen met meer dan 100 promoties voor de laagste prijs. Je kunt ook de Dirk app downloaden en zo altijd de beste en goedkoopste aanbiedingen bij de hand hebben, wees als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van de volgende week.

Ontmoet de concurrenten van DIRK
Open

Tot de belangrijkste concurrenten van Dirk behoren collega-supermarktketens als Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Hoogvliet, Plus, DekaMarkt, Jan Linders, Coop en Aldi.

Exclusieve voordelen van DIRK
Open

Klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij Dirk. Door uw MijnDirk profiel te registreren via hun website kunt u meerdere boodschappenlijstjes maken en opslaan. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Dirk en zo altijd als eerste op de hoogte zijn van hun laatste aanbiedingen en nieuwste releases.

Zal DIRK aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Dirk geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door DIRK
Open

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Dirk alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom duizenden klanten elke dag voor hen blijven kiezen. Wekelijks voorziet de supermarktketen meer dan 1,6 miljoen klanten van allerlei producten. Bij Dirk haal je je dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs die in Nederland verkrijgbaar is. Ontvang de laatste kortingen en sale deals van Dirk met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.dirk.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE