logo

Laatste aanbiedingen in DIRK folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DIRK

Dirk, voorheen bekend als Dirk van den Broek, is een Nederlandse supermarktketen die 121 winkels in verschillende provincies in Nederland exploiteert. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Amsterdam.

Veelgestelde vragen over DIRK

Hoe kan ik geld besparen op DIRK?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Dirk. Klanten kunnen Dirk's laatste uitverkoopaanbiedingen en aanbiedingen en hun laagst geprijsde artikelen direct op hun website bekijken. Laat u elke week verrassen met meer dan 100 promoties voor de laagste prijs. Je kunt ook de Dirk app downloaden en zo altijd de beste en goedkoopste aanbiedingen bij de hand hebben, wees als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van de volgende week.

Kortingen aangeboden door DIRK

Vind de nieuwste aanbiedingen en promoties van Dirk alleen met Aanbiedingen 365 en ontdek waarom duizenden klanten elke dag voor hen blijven kiezen. Wekelijks voorziet de supermarktketen meer dan 1,6 miljoen klanten van allerlei producten. Bij Dirk haal je je dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs die in Nederland verkrijgbaar is. Ontvang de laatste kortingen en sale deals van Dirk met Aanbiedingen 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.dirk.nl/

De geschiedenis van DIRK: Wat is?

Het oorspronkelijke bedrijf werd in 1942 opgericht door Dirk van den Broek als een melkwinkel in Amsterdam. Later, in 1948, werd de winkel omgebouwd tot een zelfbedieningsmarkt. Vanwege het succes van de zelfbediening verhuisde Dirk van den Broek naar een groter pand op de andere hoek van de straat. Dirk's zaak bleef groeien totdat in 1953 de eerste Dirk supermarkt werd geopend, ook gevestigd in Amsterdam. De grote supermarkt groeide uit tot een groot succes. De melkhandel die ruim 70 jaar geleden begon, groeide uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1,6 miljoen klanten per week en 121 vestigingen.

Welke merken kan ik vinden bij DIRK?

Dirk verkoopt en distribueert een grote selectie van verschillende merkproducten, maar ook hun eigen huismerk '1 de Beste', dat producten van topkwaliteit levert voor een Dirk-prijs. Klanten kunnen Coca-Cola, Ariel, Pampers, Cheetos, Doritos, Spa, Lays, Heinz, Heineken, Starbucks, Nescafé, en nog veel meer vinden.

Zal DIRK aanbiedingen hebben op Black Friday?

Dirk doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Dirk brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Dirk, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Dirk, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van DIRK

Tot de belangrijkste concurrenten van Dirk behoren collega-supermarktketens als Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Hoogvliet, Plus, DekaMarkt, Jan Linders, Coop en Aldi.

Exclusieve voordelen van DIRK

Klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij Dirk. Door uw MijnDirk profiel te registreren via hun website kunt u meerdere boodschappenlijstjes maken en opslaan. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Dirk en zo altijd als eerste op de hoogte zijn van hun laatste aanbiedingen en nieuwste releases.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij DIRK

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij DIRK

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Supermarkten winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 55 Supermarkten winkels in Netherlands inclusief DIRK en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.