logo
ADVERTENTIE

in Kerstmis

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MAKRO

Makro is een Duitse zelfbedieningsgroothandel, of een groothandel die is opgezet als een supermarkt. Makro is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld. Om aankopen te kunnen doen, moeten klanten een groothandelsinkooppas hebben.

MAKRO's Kerstmis-deals zijn hier. Haal ze zolang ze duren!

Je hebt geluk! Deze winkel biedt enorme kerstaanbiedingen en kortingen.

Bereid je voor om GROOT te besparen op alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. In december heeft deze winkel promoties waarmee je tot 80% kunt besparen op geselecteerde artikelen, waaronder kerstcadeaus en decoraties.

Maak gebruik van geweldige aanbiedingen om elk item op het lijstje van de Kerstman te kopen zonder de bank te breken. Tot 25 december kun je kerstaanbiedingen krijgen, maar daarna zijn er kortingen na de feestdagen om het jaar als een echte koopjesexpert te beginnen.

Vergeet de stijgende prijzen en de inflatie, Aanbiedingen 365 heeft alles wat je nodig hebt om je kerstinkopen te beginnen.

Bezoek Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met besparen!

Veelgestelde vragen over MAKRO

De geschiedenis van MAKRO: Wat is?
close

In 1968 werd de eerste Makro-winkel geopend in Amsterdam, Nederland. Vanaf het begin is het doel van de Makro geweest om massaconsumptieproducten te leveren aan grootverbruikers, daarom staan zij geen detailhandelverkoop toe.

Makro was de eerste in Europa en vele andere landen die begonnen met het idee van een zelfbedieningsgroothandel die zich zou richten op kleine zelfstandigen. Volgens het principe van de groothandel is winkelen bij Makro Nederland alleen mogelijk met een Makro-pas, die wordt verstrekt aan bedrijven, stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Tegenwoordig is de Makro in Nederland actief via een breed netwerk van winkels verspreid over de volgende regio's: Amsterdam, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Duiven, Dordrecht, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Nuth, Vianen, en Wateringen

Welke merken kan ik vinden bij MAKRO?
close

Makro verkoopt producten van haar eigen merken: Metro Chef, Metro Professional, Rioba, Sigma, en Aro. Daarnaast verkopen ze producten van erkende merken als HP, Brabantia, Kangaro, FlowFlex, Kerstpakket, Dextro, Daim, Crest, Copar, Chupa Chups, Celebrations, Caramac, Friedel, Fisherman's Friends, en andere.

Hoe kan ik geld besparen op MAKRO?
close

Als groothandelaar is geld besparen bij de Makro heel gemakkelijk, omdat ze de beste prijzen op de markt hebben. Bovendien lanceren ze vaak speciale seizoensaanbiedingen en promoties. Klanten met een abonnement ontvangen aanbiedingen via e-mail.

Zal MAKRO aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Makro doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken van dranken, diepvriesproducten, fruit en groenten, bakkerijproducten, schoonmaakproducten en nog veel meer.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Makro brochures vinden om je inkopen te plannen en de beste besparingen te vinden, met promoties en kortingen om je budget optimaal te laten werken.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je in supermarkten van kortingen tot wel 50% op onder andere fruit, vlees, parfumerie, hygiëne, cosmetica, schoonmaakmiddelen, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, kazen, zuivelproducten, dranken, alcoholische dranken en groenten.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Makro, die allerlei soorten uitverkoop heeft op de beste binnenlandse en geïmporteerde producten.

In aanvulling op de catalogi van de meest prominente supermarkten in de country zoals Makro, geven we je in de blog van Aanbiedingen 365 tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen van supermarkten in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van MAKRO
close

Makro concurreert in Nederland met andere groothandels zoals o.a. Sligro en Hanos.

Exclusieve voordelen van MAKRO
close

Makro biedt haar klanten een breed assortiment producten, met gegarandeerde internationale kwaliteit en tegen de beste prijs in de markt. De klanten beschikken over ruime winkels om de winkelervaring comfortabeler te maken. Bovendien biedt Makro inkoopagenten voor grootschalige inkopers. Het bedrijf heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door MAKRO
close

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Makro in Nederland voor je heeft. Het grootste assortiment producten tegen de beste prijs, je vindt ze altijd bij Makro. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Makro te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.makro.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.