ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MAKRO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MAKRO

Makro is een Duitse zelfbedieningsgroothandel, of een groothandel die is opgezet als een supermarkt. Makro is sterk vertegenwoordigd in Nederland en in vele andere landen over de hele wereld. Om aankopen te kunnen doen, moeten klanten een groothandelsinkooppas hebben.

Wat voor producten kan ik vinden bij MAKRO?

De Makro biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan food- en non-foodproducten, zoals zuivelproducten, conserven, vers fruit en verse groenten, vers vlees, en diepvriesproducten. Ze hebben ook schoonheidsproducten, producten voor persoonlijke hygiëne en huishoudelijke schoonmaakproducten, technologische producten, huishoudelijke apparaten, school- en kantoorbenodigdheden, en nog veel meer.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MAKRO

De geschiedenis van MAKRO: Wat is?
Open

In 1968 werd de eerste Makro-winkel geopend in Amsterdam, Nederland. Vanaf het begin is het doel van de Makro geweest om massaconsumptieproducten te leveren aan grootverbruikers, daarom staan zij geen detailhandelverkoop toe.

Makro was de eerste in Europa en vele andere landen die begonnen met het idee van een zelfbedieningsgroothandel die zich zou richten op kleine zelfstandigen. Volgens het principe van de groothandel is winkelen bij Makro Nederland alleen mogelijk met een Makro-pas, die wordt verstrekt aan bedrijven, stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Tegenwoordig is de Makro in Nederland actief via een breed netwerk van winkels verspreid over de volgende regio's: Amsterdam, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Duiven, Dordrecht, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Nuth, Vianen, en Wateringen

Welke merken kan ik vinden bij MAKRO?
Open

Makro verkoopt producten van haar eigen merken: Metro Chef, Metro Professional, Rioba, Sigma, en Aro. Daarnaast verkopen ze producten van erkende merken als HP, Brabantia, Kangaro, FlowFlex, Kerstpakket, Dextro, Daim, Crest, Copar, Chupa Chups, Celebrations, Caramac, Friedel, Fisherman's Friends, en andere.

Hoe kan ik geld besparen op MAKRO?
Open

Als groothandelaar is geld besparen bij de Makro heel gemakkelijk, omdat ze de beste prijzen op de markt hebben. Bovendien lanceren ze vaak speciale seizoensaanbiedingen en promoties. Klanten met een abonnement ontvangen aanbiedingen via e-mail.

Ontmoet de concurrenten van MAKRO
Open

Makro concurreert in Nederland met andere groothandels zoals o.a. Sligro en Hanos.

Exclusieve voordelen van MAKRO
Open

Makro biedt haar klanten een breed assortiment producten, met gegarandeerde internationale kwaliteit en tegen de beste prijs in de markt. De klanten beschikken over ruime winkels om de winkelervaring comfortabeler te maken. Bovendien biedt Makro inkoopagenten voor grootschalige inkopers. Het bedrijf heeft een exclusieve klantenservice.

Zal MAKRO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Makro geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MAKRO
Open

Aanbiedingen 365 brengt je alle aanbiedingen en acties die Makro in Nederland voor je heeft. Het grootste assortiment producten tegen de beste prijs, je vindt ze altijd bij Makro. Kijk snel op Aanbiedingen 365 en ontdek alles wat Makro te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.makro.nl/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE