homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorHOOGVLIET
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HOOGVLIET

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HOOGVLIET

Hoogvliet is een Nederlandse supermarktketen met een lange geschiedenis in de markt, die in Nederland actief is via een breed netwerk van winkels verspreid over de belangrijkste steden van het land.

Veelgestelde vragen over HOOGVLIET

De geschiedenis van HOOGVLIET: Wat is?
Open

De geschiedenis van Hoogvliet gaat terug tot 1968, toen Leen Hoogvliet besloot een kruidenierswinkel te openen die anders was dan wat men in die tijd gewend was. De winkel heette Cash 'n' Carry en trok geïnteresseerden uit het hele land naar het Westlandse dorp. Verpakte producten werden direct vanuit dozen en kratten verkocht.

Door het succes van de supermarktketen zijn er op andere locaties nieuwe winkels geopend. In 1974 werd Cash 'n' Carry uiteindelijk omgedoopt tot Hoogvliet.

Inmiddels is Hoogvliet actief via in totaal 71 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

Welke merken kan ik vinden bij HOOGVLIET?
Open

Hoogvliet verkoopt producten van bekende merken zoals Melkan, Koggelandse, Johma, Beemster, Kips, Streek, Buitengewoon, Eru, Galbani, Milner, Westland, Compax, Bon Appetit, Huls, Solo Italia, La Vache Qui Rit, Karaat, Paturain , Zandbergen, Campofrio, Castello, Danish Chef, Danone, Jacques, Rambol, Saint Village, Port Salut, Eyssen, Vegetarisch, onder anderen.

Zij ook verkopen producten onder hun eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op HOOGVLIET?
Open

Geld besparen bij Hoogvliet is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die zij in hun webwinkel publiceren. Op de officiële website is er een sectie "Deals" waar klanten een grote selectie producten tegen gereduceerde prijzen kunnen vinden. Ook is het in de weekflyers mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van HOOGVLIET
Open

Hoogvliet concurreert in Nederland met andere supermarktketens zoals onder andere Albert Heijn, Aldi, Plus, Lidl, Dirk, Jumbo.

Exclusieve voordelen van HOOGVLIET
Open

Hoogvliet biedt haar klanten een breed assortiment aan cosmetische en niet-cosmetische producten tegen een zeer gunstige prijs. Op de officiële website is er een receptensectie, waar klanten ideeën kunnen vinden om in de keuken in praktijk te brengen. Het is ook mogelijk om online te kopen en de bestelling thuis te ontvangen.

Kortingen aangeboden door HOOGVLIET
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Hoogvliet in Nederland voor u heeft. Winkelen in de supermarkt wordt nu nog makkelijker met Hoogvliet. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met besparen met Hoogvliet.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hoogvliet.com/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.