logo

Laatste aanbiedingen in CASA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij CASA

CASA is een van oorsprong Belgische onderneming met een sterke aanwezigheid in Nederland, die zich richt op de verkoop van decoratieve artikelen voor de woning. Met meer dan 40 jaar ervaring op de markt, opereert CASA momenteel via een breed netwerk van winkels verspreid over heel Nederland.

Veelgestelde vragen over CASA

Hoe kan ik geld besparen op CASA?

Geld besparen bij CASA is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd, in de online winkel van CASA is er een sectie "Promoties" waar het mogelijk is om een grote selectie van producten tegen kortingsprijzen te vinden. Bovendien krijgen klanten die zich abonneren op de nieuwsbrief een korting van 10% op hun eerste aankoop. Ook is er voor aankopen van meer dan 49 euro in de online winkel gratis thuisbezorging. CASA publiceert vaak speciale kortingen op haar sociale netwerken.

Kortingen aangeboden door CASA

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die CASA in Nederland voor u heeft. De grootste verscheidenheid aan decoratieve artikelen, je vindt ze bij CASA en tegen de beste prijs. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij CASA.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://nl.casashops.com/nl/

De geschiedenis van CASA: Wat is?

De geschiedenis van CASA gaat terug tot 1925, toen Karel Govaerts in België een onderneming oprichtte die zich in de begindagen bezighield met de verkoop van zuivelproducten. Die onderneming heette vóór de oprichting van CASA Fort. Het merk Fort groeide in heel Nederland en breidde zijn activiteiten uit door ook koffie te gaan verkopen.

In 1962 overleed Karel Govaerts en kwam het bedrijf in handen van zijn oudste dochter Suzanne Govaerts en haar man Joris Onzea. Toen de Belgische wetgever in 1971 het aanbieden van spaarzegels bij voedingsproducten verbood, grepen zij deze tegenslag aan als een kans om te innoveren en startten zij het project van Comfort Centers waar klanten huishoudelijke artikelen en geschenken konden bekijken en kopen. Zo werd CASA geboren.

Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 500 winkels in meer dan 11 landen. In Nederland is CASA actief met 35 winkels verdeeld over de belangrijkste regio's van het land.

Welke merken kan ik vinden bij CASA?

CASA is een fabrikant van huishoudelijke en decoratieve artikelen en verkoopt dus producten onder haar eigen merknaam.

Zal CASA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Casa doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Casa brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Casa, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Casa, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van CASA

CASA concurreert in Nederland met andere bedrijven die zich richten op de verkoop van huishoud- en decoratieartikelen zoals onder meer Decohuid, Henders & Hazel, Fonq, By Noth, Xenos en Baakman.

Exclusieve voordelen van CASA

CASA biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan innovatieve designproducten, van hoge kwaliteit en tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen hun producten online kopen en hun bestelling thuis ontvangen of afhalen in de dichtstbijzijnde CASA winkel. In de online winkel biedt CASA een "verlanglijstje" waar klanten de producten kunnen toevoegen waarin ze geïnteresseerd zijn en kunnen zien wanneer ze in de aanbieding zijn. CASA biedt een exclusieve klantenservice aan haar klanten.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij CASA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij CASA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huis & meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 73 Huis & meubilair winkels in Netherlands inclusief CASA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.