ADVERTENTIE

CASA's wekelijkse aanbiedingen

CASA's laatste aanbiedingen
CASA's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van CASA

ADVERTENTIE

Andere aanbiedingen van Huis & meubilair

JYSK logo
JYSK aanbiedingen

JYSK aanbiedingen

Geldig tot 12 feb.
Folder Openen
LEEN BAKKER logo
LEEN BAKKER aanbiedingen

LEEN BAKKER aanbiedingen

Geldig tot 30 apr.
Folder Openen
XOOON logo
XOOON aanbiedingen

XOOON aanbiedingen

Geldig tot 15 feb.
Folder Openen
KWANTUM logo
KWANTUM aanbiedingen

KWANTUM aanbiedingen

Geldig tot 19 feb.
Folder Openen
WOONEXPRESS logo
WOONEXPRESS aanbiedingen

WOONEXPRESS aanbiedingen

Geldig tot 12 feb.
Folder Openen
BLOKKER logo
BLOKKER aanbiedingen

BLOKKER aanbiedingen

Geldig tot 5 mrt.
Folder Openen
BRABANTIA logo
BRABANTIA aanbiedingen

BRABANTIA aanbiedingen

Geldig tot 23 feb.
Folder Openen
SIJBEN logo
SIJBEN aanbiedingen

SIJBEN aanbiedingen

Geldig tot 17 mrt.
Folder Openen

Andere merken van Huis & meubilair

JYSK
JYSK
LEEN BAKKER
LEEN BAKKER
KWANTUM
KWANTUM
CARPETRIGHT
CARPETRIGHT
PRONTO WONEN
PRONTO WONEN
PROFIJT MEUBEL
PROFIJT MEUBEL
WOONSQUARE
WOONSQUARE
XOOON
XOOON
MARSKRAMER
MARSKRAMER
GOOSSENS
GOOSSENS
XENOS
XENOS
BETER BED
BETER BED
JYSK
JYSK
LEEN BAKKER
LEEN BAKKER
KWANTUM
KWANTUM
CARPETRIGHT
CARPETRIGHT
PRONTO WONEN
PRONTO WONEN
PROFIJT MEUBEL
PROFIJT MEUBEL
WOONSQUARE
WOONSQUARE
XOOON
XOOON
MARSKRAMER
MARSKRAMER
GOOSSENS
GOOSSENS
XENOS
XENOS
BETER BED
BETER BED

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in CASA

CASA is een van oorsprong Belgische onderneming met een sterke aanwezigheid in Nederland, die zich richt op de verkoop van decoratieve artikelen voor de woning. Met meer dan 40 jaar ervaring op de markt, opereert CASA momenteel via een breed netwerk van winkels verspreid over heel Nederland.

Wat voor producten kan ik vinden bij CASA?

Bij CASA vinden klanten een grote verscheidenheid aan huishoudelijke en decoratieve artikelen zoals dienbladen en serveerborden, tafelkleden en tafellopers, placemats, servetten, tafelnaamborden, servetringen en servethouders, bestekzakken en putzakken, borden, decoplaten, bekers en mokken, schalen, eierdopjes, glassets, wijnglazen, fluitglazen, flessen en karaffen, bestek en besteksets, baden en verzorging, handdoeken en badlakens, washandjes en gastendoekjes, badmatten, gootsteenaccessoires, vuilnisbakken, borstels, leesglazen, kunstbloemen en -takken, kunstplanten en kunstgras, kandelaars, windlichten en lantaarns, e.a.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over CASA

De geschiedenis van CASA: Wat is?
Open

De geschiedenis van CASA gaat terug tot 1925, toen Karel Govaerts in België een onderneming oprichtte die zich in de begindagen bezighield met de verkoop van zuivelproducten. Die onderneming heette vóór de oprichting van CASA Fort. Het merk Fort groeide in heel Nederland en breidde zijn activiteiten uit door ook koffie te gaan verkopen.

In 1962 overleed Karel Govaerts en kwam het bedrijf in handen van zijn oudste dochter Suzanne Govaerts en haar man Joris Onzea. Toen de Belgische wetgever in 1971 het aanbieden van spaarzegels bij voedingsproducten verbood, grepen zij deze tegenslag aan als een kans om te innoveren en startten zij het project van Comfort Centers waar klanten huishoudelijke artikelen en geschenken konden bekijken en kopen. Zo werd CASA geboren.

Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 500 winkels in meer dan 11 landen. In Nederland is CASA actief met 35 winkels verdeeld over de belangrijkste regio's van het land.

Welke merken kan ik vinden bij CASA?
Open

CASA is een fabrikant van huishoudelijke en decoratieve artikelen en verkoopt dus producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op CASA?
Open

Geld besparen bij CASA is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd, in de online winkel van CASA is er een sectie "Promoties" waar het mogelijk is om een grote selectie van producten tegen kortingsprijzen te vinden. Bovendien krijgen klanten die zich abonneren op de nieuwsbrief een korting van 10% op hun eerste aankoop. Ook is er voor aankopen van meer dan 49 euro in de online winkel gratis thuisbezorging. CASA publiceert vaak speciale kortingen op haar sociale netwerken.

Ontmoet de concurrenten van CASA
Open

CASA concurreert in Nederland met andere bedrijven die zich richten op de verkoop van huishoud- en decoratieartikelen zoals onder meer Decohuid, Henders & Hazel, Fonq, By Noth, Xenos en Baakman.

Exclusieve voordelen van CASA
Open

CASA biedt haar klanten een grote verscheidenheid aan innovatieve designproducten, van hoge kwaliteit en tegen zeer gunstige prijzen. Klanten kunnen hun producten online kopen en hun bestelling thuis ontvangen of afhalen in de dichtstbijzijnde CASA winkel. In de online winkel biedt CASA een "verlanglijstje" waar klanten de producten kunnen toevoegen waarin ze geïnteresseerd zijn en kunnen zien wanneer ze in de aanbieding zijn. CASA biedt een exclusieve klantenservice aan haar klanten.

Zal CASA aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Casa geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door CASA
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die CASA in Nederland voor u heeft. De grootste verscheidenheid aan decoratieve artikelen, je vindt ze bij CASA en tegen de beste prijs. Kijk op Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen bij CASA.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://nl.casashops.com/nl/

ADVERTENTIE