homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorDE BOMMEL MEUBELEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE BOMMEL MEUBELEN

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE BOMMEL MEUBELEN

De Bommel Meubelen is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van meubelen en woninginrichting. De Bommel Meubelen heeft een jarenlange traditie op de Nederlandse markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht.

Wat voor producten kan ik vinden bij DE BOMMEL MEUBELEN?

De Bommel Meubelen verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals hoekbanken, 2-zitsbanken, woonkamerbanken, eetkamerstoelen, eetkamerbanken, barstoelen, eettafels, salontafels, kasten, woonaccessoires, vloerkleden, klokken, kussens, horloges en vele andere producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DE BOMMEL MEUBELEN

De geschiedenis van DE BOMMEL MEUBELEN: Wat is?
Open

De Bommel Meubelen is opgericht in 1992 in Nederland. Vanaf het begin heeft het bedrijf als doel gehad haar klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame meubelen. In de daaropvolgende decennia onderging De Bommel Meubelen een sterke groei en opende meerdere winkels verspreid over heel Nederland.

De Bommel Meubelen heeft duurzaamheid en aandacht voor het milieu hoog in het vaandel staan en heeft daarom in 2022 zonnepanelen op het dak van de werkplaats geplaatst.

Welke merken kan ik vinden bij DE BOMMEL MEUBELEN?
Open

De Bommel Meubelen is een bekende fabrikant van meubelen en huishoudelijke artikelen en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op DE BOMMEL MEUBELEN?
Open

Geld besparen bij De Bommel Meubelen is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op de webwinkel van De Bommel Meubelen is er een "Uitverkoop" sectie, waar klanten een grote selectie van producten met korting kunnen vinden. Op Aabiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties van De Bommel Meubelen.

Ontmoet de concurrenten van DE BOMMEL MEUBELEN
Open

De Bommel Meubelen concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Woon Express, Lichten Meubels en Het Pakhuis.

Is DE BOMMEL MEUBELEN momenteel open?
Open

De winkels van De Bommel Meubelen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen.

Hoeveel DE BOMMEL MEUBELEN winkels zijn er in het hele land?
Open

De Bommel Meubelen heeft in Nederland onder meer winkels in Amsterdam, Rotterdam, Son, Strijen, Cruquius, De Lier en Almere.

Hoe DE BOMMEL MEUBELEN producten online te kopen
Open

De Bommel Meubelen heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Ze kunnen er ook productprijzen vergelijken en belangrijke kortingen krijgen. Als je op de webwinkel producten aankoopt, worden deze gratis verzonden.

Exclusieve voordelen van DE BOMMEL MEUBELEN
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen van De Bommel Meubelen door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van problemen met één van de producten, staat De Bommel Meubelen retourneren en ruilen toe.

De Bommel Meubelen geeft ook gratis interieuradvies. Op de website van De Bommel Meubelen kunnen klanten een afspraak inplannen in één van de winkels.

Zal DE BOMMEL MEUBELEN aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

De Bommel Meubelen geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door DE BOMMEL MEUBELEN
Open

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE