logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorDE BOMMEL MEUBELEN
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in DE BOMMEL MEUBELEN folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DE BOMMEL MEUBELEN

De Bommel Meubelen is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van meubelen en woninginrichting. De Bommel Meubelen heeft een jarenlange traditie op de Nederlandse markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht.

Veelgestelde vragen over DE BOMMEL MEUBELEN

De geschiedenis van DE BOMMEL MEUBELEN: Wat is?
close

De Bommel Meubelen is opgericht in 1992 in Nederland. Vanaf het begin heeft het bedrijf als doel gehad haar klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame meubelen. In de daaropvolgende decennia onderging De Bommel Meubelen een sterke groei en opende meerdere winkels verspreid over heel Nederland.

De Bommel Meubelen heeft duurzaamheid en aandacht voor het milieu hoog in het vaandel staan en heeft daarom in 2022 zonnepanelen op het dak van de werkplaats geplaatst.

Welke merken kan ik vinden bij DE BOMMEL MEUBELEN?
close

De Bommel Meubelen is een bekende fabrikant van meubelen en huishoudelijke artikelen en verkoopt daarom producten onder de eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op DE BOMMEL MEUBELEN?
close

Geld besparen bij De Bommel Meubelen is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op de webwinkel van De Bommel Meubelen is er een "Uitverkoop" sectie, waar klanten een grote selectie van producten met korting kunnen vinden. Op Aabiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties van De Bommel Meubelen.

Zal DE BOMMEL MEUBELEN aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

De Bommel Meubelen doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste De Bommel Meubelen brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals De Bommel Meubelen, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals De Bommel Meubelen, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van DE BOMMEL MEUBELEN
close

De Bommel Meubelen concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals onder andere Woon Express, Lichten Meubels en Het Pakhuis.

Is DE BOMMEL MEUBELEN momenteel open?
close

De winkels van De Bommel Meubelen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen.

Hoeveel DE BOMMEL MEUBELEN winkels zijn er in het hele land?
close

De Bommel Meubelen heeft in Nederland onder meer winkels in Amsterdam, Rotterdam, Son, Strijen, Cruquius, De Lier en Almere.

Hoe DE BOMMEL MEUBELEN producten online te kopen
close

De Bommel Meubelen heeft ook een exclusieve online winkel, waar klanten hun producten kunnen kopen om deze vervolgens thuis te ontvangen. Ze kunnen er ook productprijzen vergelijken en belangrijke kortingen krijgen. Als je op de webwinkel producten aankoopt, worden deze gratis verzonden.

Exclusieve voordelen van DE BOMMEL MEUBELEN
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen van De Bommel Meubelen door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van problemen met één van de producten, staat De Bommel Meubelen retourneren en ruilen toe.

De Bommel Meubelen geeft ook gratis interieuradvies. Op de website van De Bommel Meubelen kunnen klanten een afspraak inplannen in één van de winkels.

Kortingen aangeboden door DE BOMMEL MEUBELEN
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.