logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorDE LAAT SLAAPEXPERT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in DE LAAT SLAAPEXPERT folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij DE LAAT SLAAPEXPERT

De Laat Slaapexpert is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in slaapkamermeubels. Ze hebben twee winkels in Diessen en Bladel en een online winkel, waar je een breed scala aan bedden, matrassen, textielproducten en meer kunt vinden.

Veelgestelde vragen over DE LAAT SLAAPEXPERT

De geschiedenis van DE LAAT SLAAPEXPERT: Wat is?
close

De Laat Slaapexpert is opgericht door Ton de Laat in Nederland. Hij opende zijn eerste vestiging in Diessen in 1988. In de loop der jaren breidde het bedrijf zijn activiteiten en productassortiment uit. In 2008 werd de tweede vestiging in Bladel geopend.

Vandaag de dag is De Laat Slaapexpert een familiebedrijf. De hele familie is betrokken bij het management, de klantenservice en de bezorgdiensten.

Welke merken kan ik vinden bij DE LAAT SLAAPEXPERT?
close

De Laat Slaapexpert verkoopt veel kwaliteitsproducten onder eigen label. Ze verkopen ook populaire merken zoals ClimaComfort, Tempur, Auping, Softline, M Line, Pip Studio, Vandijck, Silvana en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op DE LAAT SLAAPEXPERT?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij De Laat Slaapexpert. Je kunt hun website bezoeken om geweldige aanbiedingen en deals te vinden, of volg ze op hun social media accounts om op de hoogte te blijven van hun laatste nieuws.

Ontmoet de concurrenten van DE LAAT SLAAPEXPERT
close

De Laat Slaapexpert concurreert met andere meubelzaken in Nederland, zoals JYSK, Leen, Bakker, Kwantum, Casa, Woonexpress en Carpetright.

Is DE LAAT SLAAPEXPERT momenteel open?
close

De Laat Slaapexpert opent haar deuren van dinsdag tot en met zaterdag. Op werkdagen zijn ze geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de werktijden van 9.30 tot 16.00 uur.

Daarnaast werkt De Laat Slaapexpert de laatste zondag van elke maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Hoeveel DE LAAT SLAAPEXPERT winkels zijn er in het hele land?
close

De Laat Slaapexpert heeft twee winkels in Nederland. Je vindt locaties in Diessen en Bladel. Ga voor meer informatie naar https://delaatslaapexpert.nl/.

Hoe DE LAAT SLAAPEXPERT producten online te kopen
close

Je kunt je favoriete producten rechtstreeks kopen via de online winkel van De Laat Slaapexpert. Ze bieden exclusieve aanbiedingen, click & collect-opties en bezorgdiensten.

Exclusieve voordelen van DE LAAT SLAAPEXPERT
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij De Laat Slaapexpert is door een account aan te maken op hun website. Je kunt De Laat Slaapexpert ook volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van hun nieuwste releases, nieuws en aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door DE LAAT SLAAPEXPERT
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.