homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorHENDERS & HAZEL
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HENDERS & HAZEL

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HENDERS & HAZEL

Henders & Hazel is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Henders & Hazel is in Nederland actief via een breed netwerk van winkels.

Zal HENDERS & HAZEL aanbiedingen hebben op Black Friday?

Henders & Hazel geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Aanbiedingen 365 de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Aanbiedingen 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Veelgestelde vragen over HENDERS & HAZEL

De geschiedenis van HENDERS & HAZEL: Wat is?
Open

De geschiedenis van Henders & Hazel gaat terug tot medio 2004, toen het bedrijf Habufa een nieuw concept ontwikkelde met als doel een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich 'thuis' voelen. Zo ontstond Henders & Hazel, een winkelketen gericht op de levering van meubelen en woonaccessoires.

Henders & Hazel positioneert zich in het middensegment en richt zich op mannen en vrouwen die een stijlvolle woninginrichting graag combineren met prettig wooncomfort. Het concept staat voor huiselijkheid en duurzaamheid binnen een redelijk budget.

Tegenwoordig is Henders & Hazel in Nederland actief met bijna 60 winkels verspreid over de hoofdlocaties van het land.

Welke merken kan ik vinden bij HENDERS & HAZEL?
Open

Henders & Hazel is een fabrikant en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op HENDERS & HAZEL?
Open

Geld besparen bij Henders & Hazel is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website zijn gepubliceerd. In de online winkel van Henders & Hazel is het mogelijk om een ​​grote selectie producten tegen lage prijzen te vinden. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief kunnen klanten op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en kortingen.

Ontmoet de concurrenten van HENDERS & HAZEL
Open

Henders & Hazel concurreert in Nederland met andere winkelketens gericht op de verkoop van meubilair zoals Kick Verzameling, Home24, Leen Bakker, onder anderen.

Exclusieve voordelen van HENDERS & HAZEL
Open

Henders & Hazel biedt meubelen van hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast kunnen klanten hun producten kopen in de online winkel van Henders & Hazel en hun bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde winkel of thuis laten bezorgen. Het bedrijf heeft ook tijdschriften waar het mogelijk is om ideeën voor woninginrichting te vinden.

Kortingen aangeboden door HENDERS & HAZEL
Open

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Henders & Hazel voor u heeft in Nederland. Als u uw huis wilt opknappen, vindt u bij Henders & Hazel alles wat u zoekt en meer. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen met Henders & Hazel.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hendersandhazel.nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.