logo
homeIcon
  1. separatorHuis & meubilair
  2. separatorHENDERS & HAZEL

Laatste aanbiedingen in HENDERS & HAZEL folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HENDERS & HAZEL

Henders & Hazel is een Nederlandse winkelketen gericht op de verkoop van meubels en woninginrichting. Henders & Hazel is in Nederland actief via een breed netwerk van winkels.

Veelgestelde vragen over HENDERS & HAZEL

Hoe kan ik geld besparen op HENDERS & HAZEL?

Geld besparen bij Henders & Hazel is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website zijn gepubliceerd. In de online winkel van Henders & Hazel is het mogelijk om een ​​grote selectie producten tegen lage prijzen te vinden. Door zich te abonneren op de nieuwsbrief kunnen klanten op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en kortingen.

Kortingen aangeboden door HENDERS & HAZEL

Aanbiedingen 365 brengt u alle aanbiedingen en acties die Henders & Hazel voor u heeft in Nederland. Als u uw huis wilt opknappen, vindt u bij Henders & Hazel alles wat u zoekt en meer. Bekijk Aanbiedingen 365 en begin vandaag nog met geld besparen met Henders & Hazel.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.hendersandhazel.nl/

De geschiedenis van HENDERS & HAZEL: Wat is?

De geschiedenis van Henders & Hazel gaat terug tot medio 2004, toen het bedrijf Habufa een nieuw concept ontwikkelde met als doel een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich 'thuis' voelen. Zo ontstond Henders & Hazel, een winkelketen gericht op de levering van meubelen en woonaccessoires.

Henders & Hazel positioneert zich in het middensegment en richt zich op mannen en vrouwen die een stijlvolle woninginrichting graag combineren met prettig wooncomfort. Het concept staat voor huiselijkheid en duurzaamheid binnen een redelijk budget.

Tegenwoordig is Henders & Hazel in Nederland actief met bijna 60 winkels verspreid over de hoofdlocaties van het land.

Welke merken kan ik vinden bij HENDERS & HAZEL?

Henders & Hazel is een fabrikant en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Zal HENDERS & HAZEL aanbiedingen hebben op Black Friday?

Henders & Hazel doet mee aan Black Friday en biedt geweldige besparingsmogelijkheden, met niet te missen kortingen op geselecteerde producten van toonaangevende merken voor in huis.

Op Aanbiedingen 365 kun je de beste Henders & Hazel brochures vinden om je huis te renoveren, stijlvol te decoreren en een onderscheidend tintje aan je huis te geven.

Tijdens de volgende Black Friday, die dit jaar op 24 november valt, profiteer je van kortingen tot 50% op decoratieve artikelen, fauteuils, banken, stoelen, tafels voor binnen, tafels voor buiten, verlichting, spiegels, borden, glazen, tafelkleden, garderobes, gangen, tv meubels, bureaus, gamerstoelen, ergonomische bureaustoel, lage bijzettafel, etc.

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag, maar de meeste winkels verlengen hun aanbiedingen het hele weekend, zoals Henders & Hazel, die allerlei kortingen heeft op meubels en huishoudelijke artikelen, met geavanceerde ontwerpen, functioneel en supervoordelig.

Naast de catalogi van de meest prominente woonwinkels in de land zoals Henders & Hazel, geven we je in de Aanbiedingen 365 blog tips en advies om te profiteren van de aanbiedingen van Black Friday, met aanbevelingen om van de promoties te genieten, prijzen te vergelijken en te voorkomen dat je in scams trapt.

Zoals elke Black Friday is Aanbiedingen 365 de beste plek om van tevoren op de hoogte te zijn van de belangrijkste aanbiedingen voor thuis in Nederland.

Ontmoet de concurrenten van HENDERS & HAZEL

Henders & Hazel concurreert in Nederland met andere winkelketens gericht op de verkoop van meubilair zoals Kick Verzameling, Home24, Leen Bakker, onder anderen.

Exclusieve voordelen van HENDERS & HAZEL

Henders & Hazel biedt meubelen van hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast kunnen klanten hun producten kopen in de online winkel van Henders & Hazel en hun bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde winkel of thuis laten bezorgen. Het bedrijf heeft ook tijdschriften waar het mogelijk is om ideeën voor woninginrichting te vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij HENDERS & HAZEL

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij HENDERS & HAZEL

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Huis & meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Aanbiedingen 365 geeft je toegang tot meer dan 73 Huis & meubilair winkels in Netherlands inclusief HENDERS & HAZEL en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.