logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in HOCRAS folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij HOCRAS

Hocras is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van levensmiddelen en verse producten. Hocras heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Almere.

Veelgestelde vragen over HOCRAS

De geschiedenis van HOCRAS: Wat is?
close

Hocras werd in 1925 in Nederland opgericht met de opening van een kleine groothandel gespecialiseerd in verse producten in Amsterdam.

Vanaf het begin heeft Hocras als doel gehad om zijn klanten te voorzien van voedsel, groenten en verse producten van de hoogste kwaliteit.

In de daaropvolgende jaren onderging Hocras een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels door heel Nederland.

Welke merken kan ik vinden bij HOCRAS?
close

Hocras verkoopt producten van bekende merken als Del Monte, Dole, Chiquita, Fyffes, Fresh Direct, Nature's Pride, Eurofresh, Koppert Cress, Van den Berg Herba, Vion, Frigolanda, VanDrie Group, Pactiv, Solo Cup, Coca-Cola, Pepsi, Heineken, Red Bull, Nestlé, Jacobs Douwe Egberts, Lavazza, Twinings, Lipton.

Hoe kan ik geld besparen op HOCRAS?
close

Geld besparen bij Hocras is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle deals en promoties bij Hocras. Tegelijkertijd lanceert Hocras vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Hocras publiceert catalogi en brochures, waarin klanten geweldige aanbiedingen kunnen vinden. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Hocras te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van HOCRAS
close

Hocras concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Sligro, De Kwekerij en CBW.

Is HOCRAS momenteel open?
close

Hocras winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoeveel HOCRAS winkels zijn er in het hele land?
close

Hocras is in Nederland actief via drie winkels in Almere, Venlo en Breda.

Hoe HOCRAS producten online te kopen
close

Hocras heeft een exclusieve online winkel. In de Hocras online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van HOCRAS
close

Klanten kunnen bij Hocras profiteren van grote voordelen door online te kopen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Hocras retourneren en ruilen toe. Alle producten die Hocras verkoopt zijn vers en gecertificeerd. Op de officiële website van Hocras is er een sectie "Inspiratie", waar klanten keukenideeën kunnen vinden. Hocras heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door HOCRAS
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.