logo
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in IVANA folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij IVANA

Ivana is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van bouwmaterialen. Ivana heeft een lange geschiedenis in de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle

Veelgestelde vragen over IVANA

Hoe kan ik geld besparen op IVANA?

Geld besparen bij Ivana is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Aanbiedingen 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Ivana. Tegelijkertijd lanceert Ivana vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Ivana te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door IVANA

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Aanbiedingen 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van IVANA: Wat is?

Ivana is begin 1900 opgericht in Nederland. Vanaf het begin heeft Ivana ernaar gestreefd om haar klanten te voorzien van bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit.

In de jaren die volgden heeft Ivana een sterke expansie doorgemaakt met het toevoegen van een groot aantal producten en het openen van winkels door de hele country.

Is IVANA momenteel open?

Ivana winkels zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan hun locatie.

Hoe IVANA producten online te kopen

Ivana heeft een exclusieve online winkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en deze thuis kunnen ontvangen. Op de Ivana online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij IVANA?

Ivana verkoopt producten van bekende merken zoals Spax, Fischer, Sika, Hager & Co, Den Breejen, Wienerberger, Metsä Wood, Rockwool, Knauf, IKO, James Hardie, Armstrong Ceiling Solutions, Bosch, Makita, Black&Decker, en vele anderen.

Ontmoet de concurrenten van IVANA

Ivana concurreert in Nederland met andere winkelketens zoals Beter Huren, Wehkamp, Praxis en vele anderen.

Hoeveel IVANA winkels zijn er in het hele land?

Ivana opereert in Nederland via een breed netwerk van onafhankelijke distributeurs door heel Nederland.

Exclusieve voordelen van IVANA

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Ivana door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Ivana retourneren en ruilen toe. Alle producten verkocht door Ivana worden geleverd met fabrieksgarantie. Op de officiële website van Ivana kunnen klanten bouwhandleidingen vinden. Ivana heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.