logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkten
  2. separatorLEKKER MAKKELIJK
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen in LEKKER MAKKELIJK folders

Aanbiedingen in de reclamefolder bij LEKKER MAKKELIJK

Lekker Makkelijk is een Nederlandse supermarktketen. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 50 verkooppunten in de hele country.

Veelgestelde vragen over LEKKER MAKKELIJK

De geschiedenis van LEKKER MAKKELIJK: Wat is?
close

De Lekker Makkelijk keten werd meer dan 5 jaar geleden voor het eerst opgericht in Nederland. In de daaropvolgende jaren heeft het bedrijf zich succesvol kunnen uitbreiden in de hele regio, door zowel filialen te openen als een online winkel te exploiteren.

Welke merken kan ik vinden bij LEKKER MAKKELIJK?
close

Het bedrijf verkoopt en distribueert een grote selectie lokale en internationale merken. Je vindt er onder andere Becel, Coca-Cola, Kellogg's, Almhof, Kleenex, M&M's, Pringles, Nivea, Nutrilon, Lays, Ariel, Dove, Heineken, Nutella en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op LEKKER MAKKELIJK?
close

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Lekker Makkelijk. Lekker Makkelijk zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Lekker Makkelijk op hun website bekijken om hun beste prijzen en uitverkoopdeals voor jou te vinden.

Ontmoet de concurrenten van LEKKER MAKKELIJK
close

Lekker Makkelijk concurreert meestal met andere soortgelijke sites en bedrijven die ook in Nederland actief zijn. Sommige van de bedrijven waar Lekker Makkelijk mee concurreert zijn ,Dirk, Jumbo, Coop, Aldi, Lidl, Vomar en C1000.

Is LEKKER MAKKELIJK momenteel open?
close

Sommige filialen van Lekker Makkelijk zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 7:30 tot 17:00 uur. Op zondag zijn de meeste winkels gesloten.

Hoeveel LEKKER MAKKELIJK winkels zijn er in het hele land?
close

In Nederland heeft Lekker Makkelijk momenteel ongeveer 55 verkooppunten in onder andere Amsterdam, Bolduque, Haarlem, Apeldoorn, Roosendaal, Workum, Kamperdal en Amersfoort.

Hoe LEKKER MAKKELIJK producten online te kopen
close

Blader door de Lekker Makkelijk website en registreer je Lekker Makkelijk account. Met je geregistreerde account kun je beginnen met het toevoegen van je favoriete artikelen aan je winkelwagen, je bestelling volgen of een verlanglijstje aanmaken. Bovendien biedt de online winkel ook bezorgopties.

Exclusieve voordelen van LEKKER MAKKELIJK
close

Klanten van Lekker Makkelijk kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Mis geen enkele aanbieding en schrijf je in voor de Lekker Makkelijk nieuwsbrief om de beste aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen via hun exclusieve mailinglijst.

Kortingen aangeboden door LEKKER MAKKELIJK
close

Aanbiedingen 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in Nederland.

Aanbiedingen 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Aanbiedingen 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.